Odotettu vieras THE 69 EYES Tornion Lapland Tattoo Weekendin pääesiintyjä

69eyes

LTWlogo3Lapland Tattoo Weekendiä (12.-13. 2. 2016) on järjestetty  jo vuodesta 1997 lähtien. Tapahtuma lähti alkuun legendaariselta Tornion Jesperi-Klubilta rajan motoristien toimesta. Alussa ohjelmaan kuului  laaja moottoripyöränäyttely, mutta pikkuhiljaa tatuointi on tullut vahvemmin ja vahvemmin kuvaan.

Hyvää rockia Lapland Tattoossa on kuultu aina, eikä ensi vuosikaan tee poikkeusta, sillä Torandassa kuullaan suomalaisen rockin kärkinimiin jo yli neljännesvuosisadan kuulunutta The 69 Eyesia.

Yli miljoona levyä maailmalla myynyt yhtye jäi aikanaan hiukan HIMin  menestyksen varjoon. Yhtye pystyi kuitenkin luomaan vankan aseman ulkomailla niin että kysyntää isoille festivaaleille riittää vuodesta toiseen.

Rapakon takana 69 Eyesin gootti-metalliin tykästyi supertähti Bam Margera, joka  toi bändiä esiin tv-ohjelmissaan. Hän ohjasi myös useita yhtyeen videoita eli oli isosti vauhdittamassa bändin uraa. Parhaiten 69 Eyesin albumeista myi jenkeissä Devils, jonka menekki oli 100 000 kappaleen luokkaa.

Yhtyeen keskeiset muusikot Jyrki69 ja  Jussi69 tunnetaan myös  kansainvälisissä rockpiireissä. Hyvänä esimerkkinä Jyrkin viimeaikaisin sivuprojekti rockabilly-yhtye The 69 Cats, jonka muusikot ovat soittaneet muun muassa bändeissä The Cramps ja Lords Of The New Church. Paremmin Suomessa viihtyvä Jussi vetää taas superyhtyettä, jossa ovat mukana Children Of Bodomin Alexi Laiho, Reckless Loven Olli Herman ja Santa Cruzin Archie Cruz. Lisäksi hänet tunnetaan  laulukisatuomarina, Radio Rockin toimittajana ja ravintolabisneksistään.

LTWlogo3

Muut Lapland Tattoo Weekendin esiintyjät ja tatuointiartistit järjestäjä julkistaa myöhemmin.