Yllätysbuukkaus Satama Open Airiltä: BO KASPERS ORKESTER!

Bo Kaspers Orkester

Viikko sitten Väylän Pyörteeltä lähti vinkki Club Teatrian vetäjälle. Jos haluatte suomalaisten lisäksi ruotsalaisiakin keikalle, hankkikaa  Bo Kaspers Orkester, niin saatte takuulla rahanne takaisin.

Promoottori Markku Köngäs kuitenkin ehti ennen ja Piittimen ja Luulajan kulmilta maailmalle lähtenyt supersuosittu Bo Kaspers Orkester esiintyy Kemissä ensi elokuussa Satama Open Airissä (4.-5.8).

-Meillä on ollut ajatuksena löytää festareihin uutta tuulta – ja halusimme perjantain alkuiltaan  Mikko Kuustosen  ja kun Antti Einiö tarjosi Bo Kaspersia, lauantain valinta alkuiltaan ja samalla kohderyhmälle  oli helppo,  Köngäs kertoo.

Yli miljoona levyä myynyt Bo Kaspers Orkester on tullut suomalaisille erityisen rakkaaksi klassikkoversiostaan, jonka se teki Rauli Badding Somerjoen  ikivihreästä Paratiisi. Se osaa vangita musiikkiinsa melankolian ja sekoittaa siihin niin rockin, jazzin kuin soulinkin sävyjä. Suomessa yhtyeen levyjä on myyty parisataatuhatta kappaletta ja Kentin ohella se on ollut pitkään suosituin ruotsalaisbändi Suomessa.

Markku Köngäs iloitsee myös, että vihdoin Satama Open Airiin saadaan myös Suomi-rockin 40-vuotias peruskivi Popeda, joka varmasti saa liikkeelle yleisöä yli ikärajojen.

-Popeda on ollut jo vuosia Satama Open Airin  toivotuin suomalainen artisti. Meillä kävi nyt hyvä tuuri, kun  yhtye päätti ottaa pohjoisen keikkoja ja vastasivat myöntävästi kutsuumme, Köngäs kiittelee.