Ylläs tv-sarjan jälkitulilla syntyi puhallintapahtuma ja stand-up-kiertue

VIIME VUODEN TV-TAPAUS pohjoisessa oli suosittu ja paljon ihmisiä puhuttanut Ylläs-huipulla tuulee-ohjelma SUBilla. Se toi paljon myönteistä mainosta tunturin yrittäjille ja se sai myös aivonystyrät liikkeelle ja ideoimaan uutta.

Ravintolamaailma  Taigan voimakaksikko Reijo Angeria ja Eeva Kaulanen muistivat Boston Promenade-bigbandin keikkapyynnöt ja pykäsivät pystyyn Huipulla Tuulee ja Puhaltaa-tapahtuman.

Ensi kertaa se on totta 8. & 9. helmikuuta ja juhlat tuuttaa käyntiin kaiken nähnyt, bigbandien ikäpresidentti Boston Promenade, joka on ollut suu messingilla vuodesta 1964 lähtien.

25-jäsenisen bändin kunniakkaat juuret juontuvat Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskuntaan, joten mistään ikälopuista humppaveikoista ei ole kysymys.

Päinvastoin. Uusituminen on Boston Promenaden taikasana. Yhtyeellä on taito yhdistää perinteisen big band –musiikin tyylikkyys ja tarjota energinen show, jossa kuullaan kevyen musiikin tyylejä laidasta laitaan niin rockista, soulista, funkista kuin jazzistakin.

YLLÄS, HUIPULLA TUULEE-tv-sarjan tiimoilta syntyi idea myös Stand-Up Kelekka-kiertueesta. Suositut koomikot Ismo Leikola, Sami Hedberg, Jussi Simola ja Tommi Mujunen ajavat moottorikelkoilla Lapin tuntureilta toiselle ja  shouvvaavat klubeilla.

Stand-up-kelekkamies Sami Hedberg

– Tv-kuvausten jälkeen pojilla oli vaan niin hauskaa ajaa kelkoilla, että pakkohan se on tehdä.

– Hauska tempaus.Työ ja huvi yhdessä vai miten se nyt mahtaa mennä, kun on viikossa ajettu lähemmäs tuhat kilometriä. Se nähdään sitten, kun kiertue päättyy Rovaniemelle.

 Joka tapauksessa varmaa on ainakin, että naurua tulee riittämään kaikilla keikkapaikoilla, kun pojat jakavat kokemuksiaan, rovaniemeläismanageri ja kelkkaopas Jari Näsman lupaa.

TANKKAUSPAIKAT: 9.4. Pyhätunturi (Hotelli Pyhä), 10.4. Saariselkä (Riekonlinna),11-12.4. Levitunturi (Ihqu), 13.4.Yllästunturi (Taiga) ja 14.4. Rovaniemi (Comico)