Ylläksen puuhanainen Pirkko Hietaniemi eläkkeelle

Sympaattinen Ylläksen tapahtumien järjestäjä Pirkko Hietaniemi jää tammikuun lopussa eläkkeelle ja hänen viimeinen työpestinsä on tuleva Ylläs Jazz Blues.

Kuinka käy Ylläksen tapahtumien?, kysyy aiheellisesti Luoteis-Lappi, eikä saa kysymykseen vastausta.

Ylläksen Matkailuyhdistyksen ja Ylläksen Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Joanna Karinen sanoo lehdelle, että lisää mietintäaikaa on saatu sillä, että ensi kesän Ylläs Soikoon!-tapahtumasta vastaa Pub Selvän Pyyn yrittäjä Ilkka Poutanen.

Ylläs Jazzin lisäksi Hietaniemi tunnetaan muun muassa valtakunnallisesti tunnettujen Ylläs Soikoon!- ja Kino Ylläs-tapahtumien tekijänä.

Vuosikymmenien aikana Hietaniemellä on kertynyt uskomaton määrä kokemusta ja hän on luonut Lapissa harvinaisen kontaktiverkon suomalaisiin kulttuuri- ja viihdealan ihmisiin.

Riippuu tietenkin hänestä itsestään, mutta olisi hullua, jos hänen tietotaitoaan, ei jatkossakin Ylläksellä käytettäisi.

Allekirjoittaneelle hän on järjestänyt monta ikimuistoista kokemusta. Päällimmäisenä tulevat mieleen, M. A. Nummisen keikka Ylläksen Kaivohuoneella, jossa pääsin laulamaan Uuttu-Kallen kanssa Elämä se on kuin silkkiä vaan ja elämäni paras  haastattelu, jonka tein Annikki Tähdestä Riemuliiterissä.

LUE myös Pirkon Ylläs Jazz Blues-haastattelu : https://vaylanpyorre.com/?p=1448