Vielä kerran JUICEROCK!

juice2Kemin suosittu Juicerock lopettaa huipulta. Vaikka vuosi vuodelta tapahtuma on kerännyt enemmän ja enemmän väkeä, viime vuonna 1000 ihmistä, se loppuu kuudenteen kertaan.

– Haikein, mutta kuitenkin positiivisin mielin mennään viimeiseen Juice-viikonloppuun. Hauskaa on ollut, mutta tapahtuman järjestäminen omien töiden ohella on kovaa hommaa. Aikansa kutakin, sanoo yksi tapahtuman puuhanaisista Kati Klaavuniemi .

Kuudes Juicerock aloitetaan perjantaina 8.8. Rantamakasiineilta, jossa esiintyy muun muassa Pohjan Mieslaulajat, mutta varsinainen huipennus, Leskisen sukujuhla, pidetään lauantaina 9.8. Pub Hölmölän ja Club Ilonan tiloissa. Silloin lavalle nousee näyttävä muusikkokaarti. Paperitähti All Starsin vieraina nähdään ja kuullaan Kati Pyykköä, Jari Yliahoa, Hannu Tervaharjua ja Antti Tammilehtoa, jotka tunsivat Juicen ja tekivät yhteistyötä hänen kanssaan.

Esiintymässä ovat myös Taikakuusta viime viikonloppuna ”virkavapaalle” jäänyt Janne Raappana, 70`s-bändi  Mika & Pullasormet ja Juicerock-klassikko  Tempsa ja Sipe (Teemu Ylinikka  ja Teemu Sainio) bändin kera.

– Hienoa porukkaa. Kaikki rockit on järjestetty talkoilla ja muusikot ovat tulleet sillä sopimuksella, että maksetaan, jos jotain viivan alle jaettavaa jää, Kati kertoo ja lähettää kiitokset kaikille, jotka tekivät Juicerockin mahdolliseksi ja toivottaa viimeisen kerran yleisön sankoin joukoin mukaan vaalimaan mestari Leskisen lauluperintöä .

Juicerock 2014

Perjantai 8.8. Rantamakasiini (klo 19.00-  )

Pohjan Mieslaulajat, Jotta että joo, M. Virtasalo & P. Hyrkäs (Vapaapääsy)

Lauantai 9.8. Pub Hölmölä ja Club Ilona (klo 21.00-04.00)

Mika & Pullasormet, Tempsa ja Sipe, Paperitähdet All Stars feat. Kati Pyykkö, Jari Yliaho,Hannu Tervaharju, Antti Tammilehto, Jan Sjögren ja Janne Raappana (Liput 15 e, ennakkoliput Merihovista)