VEETI KALLIOLTA uutta musiikkia ja mukaan Tähdet, tähdet-ohjelmaan

VEETI KALLIO

Viihteen monitaituri Veeti Kallio julkaisee uutta musiikkia kolmen vuoden tauon jälkeen. Tänään ilmestynyt single Havina on Heidi Maria Paalasen äveltämä ja sanoittama.

– Kappale kertoo rakkaan ihmisen, johon on täysin hullaantuneen huumaantuneena rakastunut, odottamisesta. Kun kuulin tämän hienon Heidi Marian tekemän kappaleen, jäin siihen heti koukkuun ja totesin, että tämä täytyy päästä tekemään, Veeti kertoo.

Ensimmäiset elinvuotensa Kemijärvellä viettänyt Veeti aloitti musiikillisen uransa jo 1980-luvulla perustaessaan Veeti & The Velvets –nimisen yhtyeen. 1990-luvulla hän vaikutti kokoonpanossa Veeti & Elastic Family sekä toimi solistina Leningrad Cowboysissa.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen hän on luonut artistiuraansa soolona. Laulamisen lisäksi Veeti on näytellyt sekä teatterissa että elokuvissa ja tehnyt ääninäyttelijän rooleja. Enemmän rock- ja soulpuolella ansioitunut Veeti muistetaan myös Seinäjoen Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun voittajana ja menestystangostaan Tango Maria.

Television puolella Veeti on nähty aiemmin menestysohjelmissa Kuorosota ja Tanssii tähtien kanssa. Veetin seuraava aluevaltaus  tapahtuu tulevana sunnuntaina 8. lokakuuta, kun huippusuositun Tähdet, tähdet –ohjelman neljäs tuotantokausi alkaa.

– Tähdet, tähdet-ohjelmaan lähdin mukaan, koska siinä voi pitää hauskaa, nauraa itselleen ja haastaa oman osaamisensa. Toivon tuovani mukaan hyvää ja rohkeaa mieltä!, Veeti toteaa.

Kuuntele Havina-sinkku täältä: https://lnk.to/veeti-kallio-havina

Veeti eilen,,,