Vappu-uutinen: Tukiaiset levyttivät Pohjois-Ruotsissa

Iltamakasiini paljastaa, että Tukiaisen sisarukset Johanna ja Julia levyttivät Pohjois-Ruotsissa.

He purkittivat kappaleet I´ll be waiting for your love ja 4 Ever.

Levytyksen taustalla toimii rikkaan taiteilijaperheen jäsen Emmy Rich, joka on tuottaja sekä pianisti. Hän kirjoittaa kappaleita eri artisteille, kuten Tom´s Sisters -yhtyeelle.

Johanna kertoo Iltamakasiinille, kuinka pieni kylä meni ihan sekaisin heidän vierailustaan, kun kuulivat, että ovat kuuluisia Suomessa. Levytyspaikkana oli iso linna, jonka omistaa uskovainen perhe, joka kutsui häntä enkeliksi.

Alan jäljittää levytysstudiota. Ekana paljastuu, että levytys oli tarkoitus tehdä Johannan blogin mukaan Kööpenhaminassa, joten herää epäilys, että tietävätköhän Tukiaiset edes missä ovat ja pian facebookkiin ilmestyykin viesti.

– Pohjois-Ruotsissa? Luulisi, että kunnioittaisivat isäntäperhettä edes sen verran, että ottaisivat selvää, missä asuvat. Nyt ollaan taas niin kartalla, ettei tosikaan, närkästynyt kansalainen kirjoittaa.

– Purkittivat biisit kaikille avoimessa majatalossa, joka sijaitsee Västra Torupissa, Skoonessa, Etelä-Ruotsissa.

Asia selvä, mutta entäpä kuka on tämä Emmy Rich, joka lupaa järjestää Tukiaisille myös konserttikiertueen Ruotsiin.

Kun pikkusen kaivaa ja kuuntelee selviää, että Emmy on tukiaistasoinen coverlaulaja, jonka alkeelliset youtubevideot eivät ketään ole netissä kiinnostaneet, sama juttu Tom`s Sisterin kohdalla.

Eli kaikki grannissa  hyvin ja Pohjois-Ruotsikin pääsi pelkällä säikähdyksellä.

Ruuliga vappen allihuuppa!