Umpparin kesäteatterissa elämää joppaaja HULLU-JUSSIN kylästä

Joppari HULLU-JUSSI (Jukka Patokoski)

Tervetuloa 50-luvun tunnelmaan Tornion Umpitunneliin ja seuraamaan 18.-30.7 esitystä , joka perustuu tositapahtumiin.

Hullu-Jussi-näytelmä kertoo  kylästä, johon mahtuu paljon iloa, surua, juoruja, ystävyyttä ja rakhautta.

Jussi Partanen on vilkhaan pikku kylän kovin joppaaja, joka just sen joppaamisen takia saiki kuttumanimensä; Hullu-Jussi. Sehän ei kerkeä vaimoista perustamhaan, ko vain joppaus on koko ajan mielessä ja ne kaverikki pakkaa viehmään paljon aikaa

Kulkukauppias (Juha Alvari) ja Lissu (Christa Sjöberg)

Elias on rikas poikamies, jota moni vaimoihminen on yrittäny iskeä. Torniojokilaaksolaisen miehen tuntheet ei vain helpola herrää. Jeminahan on kyllä rakastunu Eliakseen, mutta soon vähän ronkeli tuo rakhaus. Ruottistaki tullee fiini Helga Hansson hakemaan Eliaksesta miestä itselleen, mutta mites siinä sitten käykään…?

Pontikka-Pekan pisnekset pyörii ja piano soi. Lissu lypsää kaikki kylän lehmät, levittää juoruja ja muka lainaa tavaroita, mutta ei vissiin muista tuua niitä takasi. Kulkukauppias se kulkee laulaen flirttailemassa. Hilma Virtanen opiskellee poliisiksi ja saamapa met kans nähä, kunka iso elämänmuutos voipii vaikuttaa ihmissiin.

Hullu-Jussi-näytelmässä esitetään sata vuotiaan Suomen kunniaksi ikivihreitä kappaleita sovitettuna näytelmän tunnelmaan. Näytelmän edetessä kuulet muun muassa kappaleet Ajomies, Olen suomalainen ja Romanssi. Laulut kulkevat käsi käessä tarinan kans ja luvassa on noin 100 minuuttia Torniolaaksolaista kulttuuria, joka sopii kaikenikäisille ja säiden armoillakaan ei olla, ko katsomo on teltan sisällä.

Kesäteatterin käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Anne Angeria. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista produktioista molemmin puolin rajaa. Annella on palava intohimo teatteria kohtaan ja tätä iloa hän haluaa myös yleisölleen jakaa.

Esitykset ravintola Umpitunnelissa(josta voit ostaa lipun ennakkooon ja ovelta käteisellä)
ti 18.7. klo 19, to 20.7. klo 19, su 23.7. klo 15
ti 25.7. klo 19, to 27.7. klo 19, su 30.7. klo 15

Tule sieki kokemaan, näkemään, tuntemaan ja viihtymhään!