TUOMARI NURMIOlta albumi ulos ja keikalle Tankavaaraan

TuomariHoedown

Tuomari Nurmio paljasti viime tammikuussa Väylän Pyörteelle Kemin Pakkasukossa, että seitsemän vuoden tauon jälkeen hänen englanninkielinen alter ego härmäläisen shamaani-bluesin grand old man Judge Bone karistaa kalmiston pölyt niskastaan ja tekee paluun levyllä yhdessä Hoedown-yhtyeen kanssa. Edellisen Big Bear`s Gate-levyn hän teki rumpali Doc Hillin kanssa kahdestaan.

Tales Of Judge Bone ilmestyy kauppoihin  5.6. ja ja heti seuraavana iltana Nurmio on pääesiintyjänä Tankavaarassa Saariselän Taiga-festivaaleilla  yhdessä Doktor Lizan kanssa. Kuullaan tietysti kimara Tuomarin parhaita, mutta toivottavasti myös jokunen Judge Bone-biisi.

Paremmin Tales Of Judge Bone-albumin lauluihin pääsee tutustumaan Järvenpään Puistobluesin pääkonsertissa 27.6., jolloin myös  Hoedown on paikalla.

Tales Of Judge Bone-levyn biisit ovat Nurmion käsialaa ja sovituksista vastaavat hänen lisäkseen Hoedown-yhtyeen jäsenet.

Tuomari Nurmio: ” Ajatus tästä levystä on palannut päähäni toistuvasti aamuyön tunteina jo useiden  vuosien ajan. Olen enemmän kuin tyytyväinen siitä  että lopulta ryhdyin tähän, ja nimenomaan Hoedownin kanssa.

Kaikki eivät varmaan tiedä, että tämäntyylinen musa on sitä, mitä mä kuuntelin, ja myös soittelin jo kauan ennenkuin olin julkaissut yhtäkään levyä: folkia, bluesia, countrya, blugrassia, gospelia. Kaiken maailman siirtolaiset ovat vieneet omat mausteensa Amerikan pataan ja niistä raaka-aineista olen keittänyt myös oman soppani.”