Tornion Venetsialaisissa: Jorma Kääriäinen, Reckless Love ja Teleks
jormakaariainen15

Jorma Kääriäinen

Viime vuonna Torniossa suuren suosion  saavuttaneet Torandan Venetsialaiset saavat arvoistaan jatkoa 27. elokuuta, sillä tulen, valon ja veden juhlassa esiintyvät Jorma Kääriäinen, Reckless Love ja Teleks.

Illan erikoisnumerona on Pertti Salovaaran Salovaara Show, jossa palataan 90-luvun fiiliksiin Suomen suosituimman radioäänen siivittämänä.

Venetsialaiset  juontaa Lauri Salovaara, joka toimii myös tapahtuman tuottajana.

– Illan kruunaa ilotulitus, joka hakee tällä seudulla vertaistaan. Myös päiväohjelma on erittäin mielenkiintoinen, sillä se sujuu Kesähiihdon MM-kisojen merkeissä. Lisäksi tarjolla on monenlaista tekemistä koko perheelle. Päivällä Torandaan on vapaa pääsy, ja illalla maksullisen K18-illan portit aukeavat kello 18, kertoo Lauri.

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15. kesäkuuta kello 09.00. Viime vuonna ensimmäisiin Torandan Venetsialaisiin löysi tiensä tuhansittain väkeä sekä Suomesta että Ruotsista. Tänä vuonna järjestäjät odottavat samanlaista yleisövirtaa.

Venetsialaisten ruotsalaisesiintyjä on vielä hakusessa. Viime vuonnahan se oli supersuosittu pajalalainen Raj-Raj Band, joka veti 2500 henkeä vetävän ”kuplahallin” tupaten täyteen.

Pitkänlinjan musiikin legenda Jorma Kääriäinen palasi keikkalavoille viime vuonna. Hänet muistetaan soolotuotantonsa lisäksi Agents-yhtyeen ja Riku Niemi Orchestran laulusolistina, joista jälkimmäisessä laulaa edelleenkin. Torandassa hän esiintyy oman bändinsä kanssa laajalla repertuaarilla kunnioittaen kevyen musiikin perinteitä.

Teeveestä tutun Olli Hermanin johtama energinen Reckless Love taas kunnioittaa Hanoi Rocksin glamrockperinteitä. Se julkaisi alkuvuonna neljännen studioalbuminsa InVader. Albumin sinkkulohkaisu Monster on saanut loistavat arviot ympäri Eurooppaa, jossa yhtye kiersi keväällä. Vokalisti Olli Hermanin lisäksi Reckless Loven kokoonpanossa soittavat Pepe Reckless (kitara), Jalle Verne (basso) ja Hessu Maxx (rummut).

Tummuvaa iltaa siivittää Teleks, joka on Pepe Johanssonin ja Markus Koskisen perustama popmusiikkia soittava yhtye. Yhtyeen kappaleita ovat mm. Jätämme toisemme toisille, Rakkaus on paha päivä, Säröjä sinussa ja Kaunein kaikista.

TORANDAN VENETSIALAISET 27.08.2016

Päivätapahtuma klo 10-16

Kesähiihdon MM-kisat ja muuta kivaa koko perheelle

Iltatapahtuma klo 18-02, K-18

Jorma Kääriäinen, Reckless Love, Teleks ja Pertti Salovaaran Salovaara Show! Lisäksi huikea ilotulitus.

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.6. kello 09.00

20 € verkkokaupasta: www.torandaworld.com

18 € Kemin ja Tornion Prismoista S-Etukortilla

VIP-lippu 98  €