Tornion PARKFEST täytti odotukset
EuropeToranda

EUROPE (Kuva: Toranda Events)

Tornion tapahtumakeskus Torandan Parkfestissa vieraili kolmen päivän aikana järjestäjien arvion mukaan yli 4000 kävijää.

Viikonloppu huipentui lauantain megakonserttiin, jossa esiintyivät Europe, Sonata Arctica, Anette Olzon ja Cherry & the Vipers.

– Tapahtumasta saatu palaute oli lähes kokonaisuudessaan positiivista, ja yleisö piti illan päätähtinä esiintyneistä. Myös tähtiartistit kiittivät Torandaa hienoista järjestelyistä ja hyvistä puitteista, viestintävastaava Mika Kulju kertoo.

– Ihastusta herätti myös uusi vierasvenesatama Toranda Marina, jonka laiturit täyttyivät vierailijoista. Olemme kiitollisia myös säidenhaltijalle, jotka olivat meille suosiollisia.

Parkfestissä Torandan rockosasto saatiin korkattua näin onnistuneesti. Seuraava voimainponnistus järjestäjillä on Acceptin konsertti syyskuussa.

Yksi Parkfestin vetonauloista oli beach volleyn SM-kiertueen osaturnaus, jonka järjestämisestä kantoi päävastuun Torandan yhteistyökumppanina ollut Tornion Lentis-88.

– Yleisö löysi hienosti paikan ja nautti tapahtumasta ja pelaajat olivat mykistyneitä olosuhteista, jotka heitä varten oli rakennettu. Jotkut pelaajat sanoivat, että täällä voitaisiin pelata jopa World Tourin osakilpailu, kilpailujohtaja Marko Rantavuoti hehkuttaa.

Kiireinen viikonloppu aiheutti Torandan väelle myös muutakin positiivista säpinää. Uuden vierasvenesataman rantaravintola oli nimittäin aurinkoisena viikonloppuna niin suosittu ja kyselyjä ruokalistoista ja aukioloajoista tuli niin paljon, että se päätettiin avata koko kesäkaudeksi suunniteltua aiemmin eli ensi torstaista lähtien rantaravintola on auki joka päivä klo 11-22 (01.30) aina elokuun loppuun saakka.