Tornio-tiedotteita: Venetsialaiset, EventWorks-kesä ja Tornion Panimo-kutsu

ToranndaV16Torniologo2Torandan Venetsialaisten aikaan sattui melkeinpä huonoin mahdollinen keli vuodenaikaan nähden. Kova tuuli ja kylmä ilma aiheuttivat monta muuttujaa tapahtuman järjestämiseen.

Sääennusteet näyttivät lähteidemme mukaan vielä tapahtumapäivän aamunakin kohtuullisia kelejä tuolle päivälle. Ennustetut tuulilukemat eivät valitettavasti pitäneet ollenkaan paikkaansa. Ulkona oli hyytävän kylmä ilma, joka yllätti monen tapahtumakävijänkin.

Tapahtumaan saapui kuitenkin noin 1200 vierasta, mistä olemme erittäin iloisia. Reagoimme olosuhteisiin parhaimmalla mahdollisella tavalla olosuhteita ja asiakkaiden turvallisuutta silmällä pitäen.

Torandan hyvä infrastruktuuri sekä hyvät sisä- ja ulkopuitteet takasivat sen, että tapahtuma pystyttiin kaikesta huolimatta toteuttamaan – tekniikka pelasi ja kaikki esiintyjät pääsivät lavalle. Torandan Venetsialaiset tullaan järjestämään myös ensi vuonna.

EventWpeukkuKesä 2016 oli vilkas. Viimeisen kolmen kuukauden aikana EventWorks on toimittanut  tekniikkaa yli 60 tilaisuuteen. Parhaimmillaan yhtä aikaa oli jopa neljä isoa yleisötapahtumaa, joissa oli mukana festari- tai mobiililava, ääni-, valo- ja kuvatekniikka. Kiivaimman kesäsesongin aikana toimimme suurimmaksi osaksi eteläisessä Suomessa – mukana oli paljon uusia kaupunkeja ja tapahtumia.

On hienoa saada kertoa, että loppuunmyyty  Simerock valitsi päälavan toimittajaksi EventWorksin. Simerockin toimitus sisälsi valo- ja äänitekniikan, 12 m x 10 m kokoisen lavan 90 neliön aputiloilla, ennakkotuotannon ja stage manageroinnin, sekä rullaraiserit sujuviin artistivaihtoihin. Simerockissa oli myös Eventworksin kesän suurin catwalk, joka oli yli 30 metriä pitkä. LED screenit olivat tapahtumassa myös isossa roolissa. Päälavan molemmilla puolilla oli yli 15 neliötä screeniä, joissa pyöri mm. mainoksia sekä livekuvaa monikamerajärjestelmästä.

Kyseinen viikonloppu oli kesämme vilkkain. Samana viikonloppuna toimitimme tekniikkaa ja teknikoita myös Runnirockiin, Haapaveden jäähalliin, AavaFästeille ja PuruvesiPoppiin ja Sotkamon sykkeeseen.

Kemin Satama Open Air -tapahtuman ajaksi koko EventWorksin henkilökunta keskittyi järjestelyihin. Kaikki käärivät hihat ja myös toimiston tuolit vaihtuvat pyöräkoneen istuimiin. Satama Open Air antaa meille parasta perehdytystä asiakkaidemme tarpeisiin festivaali- ja tapahtumatoteutuksissa. Satama Open Airin kautta olemme saaneet joka vuosi aimon annoksen kokemusta, tietoa ja taitoa tapahtumajärjestämisestä. Näitä hyödyntäen voimme auttaa myös asiakkaitamme tapahtumajärjestelyissä, kun tunnemme tapahtumien moninaiset haasteet säällä kuin säällä.

Hyvä sää ja onnistunut ohjelmisto olivat positiivisen ilmapiirin takana tämän vuoden Satama Open Air- tapahtumassa. Tänä vuonna erotuimme ainoana Meri-Lapin festivaalina laajalla ohjelmistolla, jonka toteutimme kolmella esiintymislavalla.

Lapissa  ruskasesonki on käynnistynyt ja pohjoisen tutut tapahtumat: Levin Ruskamaraton, Ylläs Acappellas, samoin Levin Eturinteen Vinkkari ja Levin yökerhot: Hulluporo Areena, Levin Ihku sekä NarranIloksemme näissä kaikissa EventWorks on jollain lailla mukana.

tornionpanimologoHyvä osakkaamme, odotus on päättynyt! Haluamme kiittää sijoituksestasi ja kutsua Sinut juhlistamaan Tornion Panimon tuotannon käynnistymistä. Luvassa on kahden päivän karkelot Oktoberfest-hengessä syys-lokakuun vaihteessa.

Avajaisohjelmaa löytyy aamusta yöhön kaiken ikäisille juhlijoille. Tornion Panimon naapuri ja kumppani Duudsonit Activity Park on avoinna osakkaille perheenjäsenineen alennettuun hintaan. Täysi-ikäisille osakkaille järjestetään panimokierroksia ja olutmaistajaisia puolen tunnin välein. Molemmat päivät huipentuvat vähemmän puiseviin puheisiin, buffet-illalliseen ja bileisiin elävän musiikin sekä DJ:n kera.

Päivämäärät pe 30.9. ja la 1.10. kannattaa laittaa muistiin oitis. Lisätietoa ja ohjeet paikkavarauksiin lähetetään sähköpostilla lähiaikoina. Pysykää taajuudella!