Tornio-bändeiltä levyjä ja kiintoisia kesäkeikkoja

FreeRide15Viimeisen omaehtoisen torniolaisen rocksukupolven edustajat, jotka ovat raivanneet oman tiensä, suo, kuokka ja Jussi-hengessä, ilman musiikkimaisterin papereita, ovat yhä voimissaan.

CMX julkaisi Mesmeriansa ja TK Lapin helvetin ja  fanit kiittivät, mutta Torniorock on muutakin.

Free Ride purkittaa parhaillaan albumia Ahti Kortelaisen johdolla Tico Tico-studiolla, josta lähtee aivan pian maailmalle YouTube-maistiainen. Horse Face Dogin kakkoslevy tulee ulos jo kuukauden sisällä ja Zacharius Carls Groupin pitkäsoitto ilmestyy loppuvuodesta tai ainakin vähintään sinkku.

ZCGjoihannakurkelawolfbeat15

Johanna Kurkela piipahti Wolfbeat-studioilla Kempeleessä laulamassa osuutensa tulevalle ZCG-levylle

Hyvältä kuulostaa. Uuden musiikin lisäksi, yhtyeet tekevät kesällä myös muutaman harvan ja valitun keikan.

Tapani Ollosen vetämä Free Ride esiintyy 18.7. Tornion Pikirockissa, joka tekee paluun pitkän paussin jälkeen. Mukana on myös neljän vuoden tauon jälkeen aktivoitunut Zacharius Carls Group.

Free Ride nähdään myös 11.7. moottoritapahtumassa Ruotsin Ylitorniolla.

BadAssFestLisäksi Ollonen tekee muutaman duokeikan Meri-Lapissa kitaristi-laulaja Jari ”Päne” Pänttäjän kanssa ja kesän huipennus kaksikolle on Helsingin Circuksen Bad Ass Fest (14.-15.8.), jossa he ovat Greedy Pigin kanssa korkkaamassa vaihtoehtoista festivaalia muun muassa Wilko Johnsoninkin kanssa levyttäneen The Urban Voodoo Machinen (GBR), Fatboyn (SWE) ja Melrosen kanssa.

RukaBearRun

www.rukabearrun.com

Tony Rebelin Horse Face Dog esiintyy niin ikään aivan uudessa tapahtumassa Ruka Bear Run (6.-9.8.), jota on markkinoitu ympäri Euroopan. Se on kokoontumisajo kaikenmerkkisille moottoripyörille ja paikalle povataan tuhansia kävijöitä.

Horse Face Dogin keikka alkaa  ravintola Zonessa 7.8 noin klo 19.30. ja lisäksi festivaaleilla esiintyvät muun muassa Havana Black, Crossfyre ja Dog Days Revolution.