Ylläs-huipulla tuulee-tähdet tänään SUBilla ja viikonloppuna Skiexpo-messuilla Helsingissä

Teeveestä tuttu trio Taiga: Eeva Kaulanen (vas), Reijo Angeria & Marjo Jussila

Hyvin paikkansa SUBin toiseksi katsotuimpana tv-ohjelmana, heti Big Brotherin jälkeen, säilyttänyt Ylläs-huipulla tuulee-sarja on kääntymässä loppusuoralle. Kaikkiaanhan jaksoja on kahdeksan ja tänä iltana klo 21.00 vuorossa on kuudes.

– SUBilta ja tuotantoyhtiöstä ovat kyselleet, olemmeko halukkaita tekemään ohjelmalle jatkoa, mutta mitään päätöksiä ei olla vielä tehty, ravintolamaailma Taigan veturi Reijo Angeria kertoo.

Tulevana viikonloppuna Reijo ja muut teeveestä tutut Ylläksen tähdet ovat tavattavissa Helsingin Messuhallissa Skiexpo-messuilla. Niitten jälkeen Angeria matkustaa Tukholmaan Sisuradion vieraaksi ja pääpuheenaiheina ovat tietenkin Ylläs-sarja ja 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä ravintolalegenda Umpitunneli.

Tuleeko Ylläs-ohjelmalle toinen tuotantokausi, se jää nähtäväksi, mutta vielä ehtii sukeltaa viime kevään tapahtumiin tunturissa, jossa jokainen päivä on täynnä yllätyksiä, kun ympärillä on Lapin arvaamaton luonto ja kiihkeän lomasesongin kiireiset viikot!

Tämäniltaisessa jaksossa heitetään hyvästejä, mutta tavataan myös uusia naamoja. Konijänkän eläintarhan työharjoittelijoilla koittaa viimeinen työpäivä samalla kun uutta energiaa sarjaan saadaan energisestä hiihdonopettaja Patesta.