SUVI TERÄSNISKA pistokeikalle Ylläksen Toweriin ja alta myydään kelpo Lada!

SuviTlada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolarilaislähtöinen iskelmätähti Suvi Teräsniska pitää pidempää keikkataukoa Terho-poikaansa hoitaen. Kuitenkin silloin tällöin hänet on nähty esiintymässäkin muun muassa Somero Soikoon-festivaaleilla, Voice Of Finland-ohjelmassa ja Oulu Sinfonian solistina.

Sunnuntaina 27.3. klo 22. 00 Suvi yllättää entiset kotikuntalaiset ja turistit  esiintymällä akustisella klubikeikalla Ylläksen ravintola Towerissa, jonka pienosakkaisiin  hänkin kuuluu. Lipun hinta on 18 euroa kappale ja niitä on myynnissä rajoitettu määrä, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Suomen suosituimpiin naislaulajiin lukeutuvan Teräsniskan albumeita on myyty yli 300 000 kappaletta. Kaikki hänen seitsemän studioalbumia ovat myyneet vähintään platinaa. Viime marraskuussa häneltä julkaistiin kokoelma Täydellinen elämä-Suurimmat hitit, joka sekin lähenee samoja myyntilukuja.

Towerissa on ”tarjolla” myös Suvin testaama hyvässä kuosissa  oleva 1990-luvun Lada Igor, josta ostotarjouksia voi jättää osoitteeseen eeva.kaulanen@yllas.fi.