Suvi lauloi Kuukauden Levyn

Suvi Teräsniska on voittanut paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen albumillaan Hän tanssi kanssa enkeleiden, joka on tribuutti Yö-yhtyeen musiikille.

Suvi Teräsniskan albumi nousi heti virallisen listan kärkeen. Ykkössija on Suvin ensimmäinen. Tosin nyt paalupaikalle on noussut CMX:n albumi Seitsentahokas.

Suvin levyä myytiin viikossa  yli platinarajan eli 20 000 kappaletta, joten tätä vauhtia siitä on tulossa Suvin menestynein albumi. 

Teräsniska on menestynyt laulajana pienestä pitäen, mutta varsinainen aikuisiän ura sai alkunsa juuri Yö-yhtyeen kanssa esiintymisestä.  Tuhkimotarina alkoi ensimmäisestä yhteisesiintymisestä Oulun Rotuaarilla.

– Suvi tuo Yön musiikkiin aivan uutta hehkua ja sydämellisyyttä. Albumi on se kauan kaivattu lenkki iskelmämusiikin ja Suomirockin välistä, toteaa äänestyksen järjestäjä Pentti Teräväinen tamperelaisesta Radio Musasta.

Kakkoseksi Kuukauden Levy-äänestyksessä tuli Anne Mattila levyllään Elämä on lahja. Pronssia saa laulaja-lauluntekijä Esa Eloranta sooloalbumillaan Suuret odotukset.