Suomen suosituimmat veljekset MATTI & TEPPO Rovaniemelle

MattiTeppoMatin & Tepon huikealla meriittilistalla on puolitoista miljoonaa myytyä levyä, 31 kultalevyä, 8 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa! Palkintokaapista löytyy Iskelmä-Finlandia, kaksi Emmaa, Olavi Virta -stipendi, Vuoden tanssittaja -palkinto, Turun tähti -laatta, Vuoden vaikuttaja -palkinto ja suuri joukko muita tunnustuksia. Ruohosen veljesten laji ei ole hevimetallia, se on jalometallia!

Ruohosen veljekset ovat paiskineet töitä suomalaisessa musiikkibisneksessä jo 45 vuotta ja sitä juhlitaan loka-marraskuussa 16 konsertin kiertueella. 25.lokakuuta Matti & Teppo-fanit täyttävät Lappi Areenan. (Liput)

  Matin & Tepon ensilevy Jos olet onnellinen ilmestyi jo vuonna 1969. Seuraavana vuonna koko Suomen kansa kuuntelikin sitten jo Kissankultaa, joka oli duon ehdoton läpimurtohitti! Kruununjalokivinä kultaisessa hittiketjussa loistavat myös sellaiset ikivihreät klassikot kuin Mä joka päivä töitä teen, ”Näitä polkuja tallaan, Cara mia, Kaiken takana on nainen, Et voi tulla rajan taa, Näin se kesäloma toimii, Ensimmäinen ja Pöytä täyteen.

Matin & Tepon uskomattomasta turnauskestävyydestä kertoo, että vuoden 2008 albumi Satoi tai paistoi oli vuoden myydyin iskelmälevy ja komeili Top 40 -listalla 23 viikon ajan!

”Ei vuotta, ettei hittiä,” on energisten Ruohosten selkeä periaate.

Suuri merkitys on Matin ja Tepon toisiaan tukevilla persoonilla. Matti on päällikkö: täynnä ideoita, impulsiivisuutta ja riskinottokykyäkin. Isoveli Teppo on puolestaan jalat maassa oleva realisti, leppoisa ja tasoittava persoona. Keskinäinen luottamus ja arvostus on silmiinpistävää, vaikka sitä kovasti koetetaan naamioida veljelliseen naljailuun ja loputtomaan tilannehuumoriin.

Yksi Matin & Tepon salaisuuksista on myös se, että he eivät ole etääntyneet kauas juuristaan. Kun seuraa parivaljakon toimintaa tanssipaikalla tai konserttilavalla, voi aistia luontevan yhteyden yleisön ja tähtien välillä. Tarinaa isketään kuin naapurinpojat konsanaan ja tunnelma on aina välittömän kotoinen, niin taatusti myös juhlakiertueella.

PS. Lapin ruskassa Matti & Teppo keikkailevat 13. – 19. syyskuuta (aloitus on Suukosken Keitaalla, Koivussa).