SONATA ARCTICAn laulu ikisesta rakkaudesta videolle

TonyKakko

Love on Sonata Arctican kahdeksannen studioalbumin Pariah`s Childin pakollinen balladi. Perinteinen, muttei kuitenkaan niin tavallinen.

Tony Kakko:

– Silloin tällöin minulta kysytään, miksi kaikki Sonatan rakkauslaulut ovat niin surullisia ja niissä kaikki menee pieleen.

Well, onnellisuus on tylsää. Pelkkä auringonpaiste ei myy ja siksi kaikki tv-sarjatkin ovat täynnä draamaa. Joka tapauksessa Love on yritykseni kertoa Onnesta. Joskus törmäät todella vanhoihin pariskuntiin, jotka kulkevat käsi kädessä, kuten ovat tehneet lapsesta asti. Love on laulu ikuisesta rakkaudesta, jonka me kaikki ansaitsemme.

Love-videon on ohjannut Patric Ullaeus, joka on kuvannut viime vuosina muun muassa kaikki Europen videot, jonka kanssa Sonata Arctica konsertoi Tornion ParkFestissä heinäkuun 5. päivä.

Pari viikkoa sitten julkaistu Sonata Arctican Pariah`s Child-levy on tällä hetkellä Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Yhtye on hyvillä sijoilla muuallakin Euroopassa: Sveitsi 13., Tsekki 16., Itävalta 30., Saksa 31., Hollanti 52., Espanja 78., ja Englanti 127.