SONATA ARCTICALTA tyylikäs video!

tonykakko2Sonata Arctican lokakuun 7. päivä  ilmestyvältä The Ninth Hour – albumilta lohkaistiin perjantaina videosinkuksi Life-biisi, josta hienon videon on kuvannut  ja ohjannut Ville Juurikkala.

tonykakko2The Ninth Hour-albumi on ollut Soundi-lehden Mikko Merilinnan ennakkokuuntelussa ja hän antaa kolme viidestä pisteestä ja kirjoittaa muun muassa: ” Suomen metallivalteista se kevytrakenteisin jatkaa voittokulkuaan-ainakin paperilla. Sonata Arctican yhdeksäs soi aiempia heavympana, mutta yhtyeen tunnelmallisesti höyhenenkepeä powermetal on muuten entisellään. Melodiat kurkottelevat ilakoivina korkeuksiin, syntetisaattorin ja sähkökitaran liitto on iskulauseilla kuorrutettu ja vaara on kaukana.”

Niin Soundi- kuin Sweden Rock-lehtikin haastatteluissaan utelevat Sonata Arctican laulaja-lauluntekijä Tony Kakolta, milloin soololevy ilmestyy, mutta mies rummuttaa vain bändiään,  eikä lupaa omaa levyä pitkiin aikoihin. Kakko kylläkin myöntää, että kymmenkunta, suosikkiensa Midnight Oilin ja Queenin tyylistä, biisiä on jo valmiina.