SLAP BETTY! Peurasaaresta maailmalle! Albumi ulos 12.4.!

SLAP BETTY! Juhana Länttä, Juuso Kumpulainen, Teemu Ylinikka & Antti Toppinen

Slap Betty!, energistä rock`n`rollia  ja punkin voimahuutoja suosiva bändi julkaisee hartaasti odotetun esikoisalbuminsa 12. huhtikuuta. Levyn nimi on arvoituksellisesti 94720, joka paljastuu Kemin Peurasaaren postinumeroksi, jossa  nelikon juuret ovat.

Rajuna ja hikisenä livebändinä tunnettu Slap Betty! on perustettu kuusi vuotta sitten. Paljon siinä on samaa  kuin   esimerkiksi yhtyeissä Backyard Babies, Hellacopters tai Michael Monroe eli  rehellistä rähinää ja kipinöintiä.

Kannuksia yhtye  on hankkinut muun muassa erilaisissa bändikisoissa. Vuonna 2012 orkesteri nousi Global Battle Of The Bands- kilpailun Suomen finaaliin ja nappasi voiton Oulun Nuclear Nightclubin Nuclear Explosion –kilpailussa, johon osallistui 50 yhtyettä. Muistettaakoon myös, että Väylän Pyörteen järjestämässä Vuoden Lappilainen Yhtye 2012-äänestyksessä, Slap Betty! tuli komeasti toiseksi, joten fanipohja on vankka.

Keikkoja Slap Betty! on tehnyt ympäri Suomen. Se on esiintynyt maamme lähes kaikissa mainitsemisen arvoisissa kuppiloissa ja tapahtumissa. Etelästä pohjoiseen; Helsingin Tavastialta Rovaniemen Simerockiin.

– Kun etelän rokkipyhättöjä on testattu, välillä on jouduttu käymään omalla lompakollakin, sillä Kemistä on tunnetusti pitkä matka kaikkialle.  Mutta kun hommaa  tehdään täydestä sydämestä ja  on uskottu omaan juttuumme, se näyttää pikkuhiljaa kantavan hedelmää, yhtyeen kitaristi Juhana Länttä sanoo tyytyväisenä ja  toivoo, että yhtye saa tehdä jatkossa älyttömästi keikkaa ja pystyy elättämään itsensä rock`n`rollilla.

Slap Betty! onkin saamassa pikkuhiljaa työvoiton, sillä neljän omakustanne EP:n, None for all (2007), Can’t wait to be famous (2008), Proud n’ loud (2009) ja King (2011), jälkeen viime vuonna lykästi ja yhtye solmi levytyssopimuksen Secret Entertainment-levyfirman kanssa.

Yhtye on saanut taakseen  yhtiön, joka uskoo siihen.  ja  jolla on myös jakelu kunnossa. Netin lisäksi piakkoin ilmestyvä Slap Betty!-debyytti tulee myyntiin ympäri Euroopan, mutta myös Jenkeissä ja Japanissa.

-Alkuvuodesta  siirryttiin myös tamperelaisen ohjelmatoimisto Nem Agencyn palkkalistoille. Vaikka yhteistyö on vasta aivan aluillaan, niin ainakin bändin puolesta tuntuu hyvältä. Kontakteja firmalla näyttää olevan vähän suuntaan jos toiseenkin.

– Sen tiedän, että me tullaan promoamaan levyä ulkomaankeikoilla, mutta tulevia kuvioita hahmotetaan aikataulullisesti juuri kovaa vauhtia, joten yksityiskohdat tarkentuvat, kunhan saadaan ensin levy kunnialla kauppoihin, Juhana kertoo.

Slap Bettyn! 94720-albumin ennakkotilaus onnistuu täältä:http://www.levykauppax.fi/artist/slap_betty/94720/#cd