SIMEROCK nappasi suursuosikit Cheekin ja Antti Tuiskun

Simerock16Lapin festivaalien lippulaiva, Simerock, hellii jälleen täydellisten bileiden metsästäjiä 12.-13.elokuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla.

Jo vuodesta 2002 juhlittu tapahtuma on kiinnittänyt tämän hetken ylivoimaisesti suosituimmat artistit, joista nyt julkaistaan kaksi ensimmäistä. Ounaspaviljongin luonnonkauniille lavoille nousevat mm. Suomen suosituimmat artistit Cheek ja Antti Tuisku.

Kaksi loppuunmyytyä Olympiastadionia myynyt ja likimain kaikki ennätykset rikkonut Cheek nähdään yleisön pyynnöstä ensi vuoden festivaalilla. Keikka elokuun tapahtumassa on yksinoikeudella kesän ainoa esiintyminen Lapissa, viime kesän yleisöennätys 24 000 on jälleen vaarassa.

-Ensi kesän valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa ja olemme saaneet kiinnitettyä kaikki Suomen kovimmat artistit. Hienoa että suosittuja ja halukkaita esiintyjiä on paljon, mutta valitettavan monelle jouduimme sanomaan ei, sanoo Simerockin festivaalijohtaja Sime Yliaska.

Tänä jouluna Simerock -pukilla on kassit täynnä lahjoja, sillä toinen stadion-luokan esiintyjäkiinnitys on kaupungin oma poika, pitkän uransa kovimmassa nosteessa oleva Antti Tuisku. Miehen keväällä ilmestynyt levy En kommentoi  ja Vain Elämää-tv-sarja singauttivat artistin ennennäkemättömään kansansuosioon ja keikat ovat olleet loppuunmyytyjä läpi Suomen.