Sara Sieppi: Päivän Sana

SaraSieppi”Vaikka ei tullut pronssia jääkiekosta, ei kultaa euroviisuista, eikä ollut heilaakaan helluntaina, niin yhdestä asiasta saan kuitenkin olla ylpeä – lätkäkisat on pian takana, eikä Sieppi ollut otsikoissa. Nyt saa tuulettaa!”

 

Näin torniolaiskaunotar, Miss Suomi 2011 Sara Sieppi vitsailee  facebookissaan. Hänhän joutui  viime vuonna keltaisen lehdistön hampaisiin MM-kisojen aikaan. Se uutisoi muun muassa Saran suhteesta Suomen nyt mitaleilta pudottaneeseen ilmaveivisankari Mikael Granlundiin ja hänet yhdistettiin myös kanadalaispelaajiin.

Sara Sieppi nähtiin kyllä tänäkin vuonna kannustamassa Suomea MM-kisoissa, mutta helpoiten hänet voi  bongata  Nelosen Splash!- uimahyppykisasta perjantaina 24.5. klo 20.00.

Huikeassa julkkisten kilpailussa on vuorossa toinen karsintaryhmä, jossa Saran lisäksi mukana ovat Rakel Liekki, Markus Pöyhönen, Jallu Rantanen, Tiia Vanhatapio, Susanna Indren, Ilpo Kaikkonen, Henri Alen ja Frederik!

Heistä viisi jatkaa semifinaaliin 31.5. Tuomareina Joona Puhakka, Rosa Meriläinen ja Janne Kataja, juontajina Ellen Jokikunnas ja Sebastian Rejman.