Sara Sieppi ja julkisuuden nurja puoli

Sara Sieppi emännöimässä Tor..n, ei kun Esteettisen Hammashoidon Klinikan osastolla Kauneus & Terveys-messuilla Helsingissä

Aikanaan Suomen rakastetuin ja menestynein missi Armi Kuusela karkasi Gil Hilarionsa kanssa Filippiineille ja hänen vanhempansa saivat lukea siitä seuraavan päivän lehdestä.

Ei siitä revitty sensaatiojuttuja, vaan rakennettiin satu prinsessasta, joka sai prinssinsä. Nyt elämme raadollisempia aikoja ja sen on saanut kokea myös vuoden 2011 Miss Suomi, torniolaislähtöinen Sara Sieppi.

Nykyään maskeerajaksi opiskeleva ja siinä ohessa malli- ja pr-keikkoja tekevä Sara yrittää elää normaalin 21-vuotiaan nuoren elämää, mutta se on mahdotonta. Jos ei keltainen lehdistö ole kintereillä, kulman takana vaanivat ihmiset vihjepalkkion toivossa.

Hymy maksaa vihjeestä jopa 5000 euroa ja se oli saanut haltuunsa valokuvan, jossa Sara Sieppi poseeraa SaiPassa jääkiekkoilevan Mark Leen kanssa. Lehti halusi kaunottaren lausunnon, oliko kyseessä romanssi, mutta Sara ei halunnut kommentoida.

Hän kertoo facebookissaan;

– Vastasin kuudenteen puheluun lyömällä luurin korvaan, ja laittamalla viestiä perään, etten kommentoi lehdellenne enää yhtään mitään mihinkään, ja pyysin ystävällisesti lopettamaan häiriköinnin sunnuntaina, ja takaisin sain tekstiviestin: ”Haista paska Sieppi nyt oikeasti. Teen työtäni ja soitan sunnuntaina siinä missä muulloinkin. Vai kymmenillä soitoilla? Sähän hysteerikko olet. Mulle ei kande pikkutyttöjen v-lla. Morjes.”

Kun Sara nosti tekstiviestin naamakirjaan, tuli lisää lunta tupaan: ”No niin Sara, kuulinkin jo missipiireistä, että levittelet sontaa fb:ssä. Se on rikosilmoitus, jos puhut sontaa, nyt saat julkisuutta. Mä taisin varoittaa, että pelaat sairasta peliä. Tapaamisiin.”

Hymyn juttu tuli ulos marraskuun alussa ilman Siepin kommentteja. Toimittaja kertoo siinä oman näkemyksensä yhteydenotostaan.

” Hymy yritti tavoittaa Saraa kommentoimaan asiaa, mutta missi ryhtyi leikkimään tekstiviestikuurupiiloa. Kun Sara vihdoin saatiin langan päähän, hän totesi, ettei halua kommentoida asiaa sanallakaan. Hän ei kiistänyt, eikä myöntänyt mahdollista suhdetta. Sitten Sara sulki puhelimen.

Myöhemmin Saralle tuli kuitenkin halu kommentoida asiaa, mutta sen hän teki helpoimman kautta, tekstiviestin saattelemana. Hän ei yhtynyt toimittajan käsitykseen suhteesta.”

Hymy-lehti otsikoi jutun: Sara Sieppi iski taas kiekkotähden!