Sähkeet: SUSANNA HEIKKI, SUVI TERÄSNISKA ja SOUVARIT


Tänään alkavissa Lahden MM-kisoissa tullaan laittamaan ”monolla koreasti” paitsi hiihtoladuilla ja hyppyrimäissä,  myös kisakatsomossa. Siitä huolehtii k
olarilaislähtöinen Susanna Heikki ja hänen laulama biisi Ladidaa, johon on tehty helppo ja hauska koreografia, jota voi tanssia kisakatsomossa yksin, kaksin tai porukalla.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tuottaman, Lahden MM-kisojen virallisen kisatangon on säveltänyt Mika Toivanen, sanoittanut Maaria Vihervaara ja koreografian siihen on suunnitellut Kati Kainulainen.

Ladidaan ensiesitys oli  Lahden MM-esikisoissa vuosi sitten.

Väylän Pyörre on veikannut koko sen seitsenvuotisen olemassaolon ajan Suvi Teräsniskalle Emma-palkintoa, mutta vasta tänä vuonna se tuli vuoden iskelmäalbumista Sinä Olet Kaunis, joka äskettäin ylitti myös kultalevymyynnin rajan.

Viime syksynä Suvi ihastutti katsojia tulkinnoillaan supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa ja puhui avoimesti epävarmuudestaan, mutta nyt hän laittaa itsensä ison haasteen eteen. Nimittäin 5. joulukuuta hän toteuttaa unelmansa ja astelee  Helsingin Hartwall Arenan lavalle omassa Elämäni ilta -konsertissaan. Liput ainutlaatuiseen show’hun tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina.

On itsevarman Suvin aika – sellaisen Suvin, joka uskaltaa tehdä ison liikkeen, ottaa paikan lavan keskeltä ja yleisön edestä selkä suorana, Suvi sanoo itsevarmana.

Ensi vuonna 40-vuotista taivaltaan juhliva Lasse Hoikka & Souvarit julkaisi pari viikkoa sitten uusimman albuminsa Pohjatuulten maa, joka sisältää 14 uutta ja 4 eniten toivottua laulua uusintalevytyksenä.

Samaisella Kauhajoen Aronkeitaan keikalla yhtye pokkasi myös kuudennen platinalevynsä 40 Tuttua ja Toivotuinta-kokoelmasta. Lisäksi yhtyeellä on plakkarissa  25 kulta- ja 2 tuplaplatinalevyä.

Kaikkiaan yhtyeeltä on ilmestynyt yli 40 pitkäsoittoa, joista eniten on myyty Sinisenä Lintuna Haluaisin Lentää-pitkäsoittoa,  joka ylitti vuonna 2013 historiallisen 100 000 myydyn levyn rajan, mihin mikään muu lappilaisartisti ei ole  pystynyt.

Vuoden 2017 alusta Souvarit-kokoonpanossa tapahtui myös muutos, kun rumpalina aloitti oululainen Pasi Alakurtti.

Tulevat Souvarit-keikat Lapissa: 1.3. Saariselän tunturihotelli (Inari) 15.3. Hotelli Levitunturi (Kittilä) 22.3. Hotelli Levitunturi (Kittilä) 24.3. Park Hotel (Tornio) 26.3. Äkäshotelli (Kolari) 27.3. Riemuliiteri (Äkäslompolo, Kolari) 28.3.Saariselän tunturihotelli (Inari) 29.3. Hotelli Levitunturi (Kittilä) 3.4. Riemuliiteri (Äkäslompolo, Kolari) 5.4. Hotelli Levitunturi (Kittilä) 10.4. Riemuliiteri (Äkäslompolo, Kolari) 12.4. Saariselän tunturihotelli (Inari) 21.4. Saariselän tunturihotelli (Inari) 22.4. Äkäshotelli (Kolari) 26.4. Saariselän tunturihotelli (Inari) 13.5. Suukosken keidas (Koivu, Tervola)