SÄHKEET: Jari Sillanpää, Lasse Hoikka ja Suvi Teräsniska

Jari14Tangokuninkuuden 1995 jälkeen Jari Sillanpää on kulkenut voitosta voittoon. Hän nauttii suurta kansansuosiosta, eikä viimeksi Tähdet, tähdet-tv-ohjelman voittokaan tullut kenellekään yllätyksenä. Toisaalta ohjelma oli kuin tehty hänelle. Jari sai näyttää monipuolisuutensa ja ylivoimaisuutensa.

Ensi perjantaina 23. toukokuuta Jari esiintyy Torniossa viihdekeskus Torandassa kemiläistorniolaisen Men In Blackin kanssa. Viime perjantaihin mennessä ennakkoon lippuja oli myyty jo lähes 600.

Illan ohjelmaansa Sillanpää on poiminut omien hittien lisäksi Tähdet, tähdet -repertuaarista muutaman kappaleen. Lisäksi kuullaan uudelta syksyllä ilmestyvältä albumilta muutama laulu ja vannoutuneena fanina Jari tekee kunniaa Abballe, jonka Euroviisuvoitosta on kulunut pyöreät 40 vuotta.

Souvarit-yhtyeen nokkamies Lasse Hoikka vahvistaa Suomi-Viihde-lehdessä, että kesällä 2018 yhtyeellä on edessä päättäminen jatkosta. Silloin tulee 40 vuotta mittariin. Lasse puhuu haastattelussa muutoksista, ei suoranaisesta lopettamisesta ja keikkailusta sen jälkeen voinnin mukaan. Vuodelle 2018 on sovittu kuitenkin jo yksi keikka. Elokuussa järjestetään Rovaniemellä Kuninkuusravit.

Lasse Hoikan uutuusalbumi Taas kutsuu tie äänestettiin äskettäin radioiden Kuukauden Levyksi. Pitkäsoitto sisältää lännenmusaa Souvarit- tyyliin. Kakkoseksi tuli Kaija Koo ja Kuka sen opettaa ja pronssia otti Katri Helena ja Taivaan tie.

Jos Souvarit on ollut kolarilaistähdelle Suvi Teräsniskalle tärkeä bändi, sitä on ollut myös porilainen Yö. Joulukuussa Suvi ja Yö tekevät kolme ainutlaatuista yhteisristeilyä. Järjestäjänä on Matkavekka ja Suviyö-risteilyille lähtö tapahtuu Turusta M/S Baltic Princessillä 4.12., 5.12. ja 6.12.

Sitä ennen Suvi ehtii olla jo muutaman kuukauden naimisissa, sillä häitä kemiläislähtöisen Simo Aallon kanssa vietetään loppukesästä. Pariskunta tutustui toisiinsa kolme vuotta sitten, kun Simo liittyi Suvin bändiin valo- ja äänimieheksi. Kihloihin mentiin Pariisissa ja isoja häitä, joihin on kutsuttu yli 200 vierasta, vietetään Kolarissa.