Rytmin lähettiläs JO`BUDDY kolmen kaupungin rundilla

jobuddy14Jo` Buddy alias Jussi Raulamo esiintyy 30.7. Tornion Kerholla, 31.7. Kemin Rantamakasiinilla ja 1.8. Rovaniemen Korundissa.

”Parasta mitä olen nähnyt livenä vuosiin missään”, sanoi kitaristi Wilko Johnson, kun näki Jo´Buddyn eka kertaa elävänä.                                ” Ainutlaatuinen, kuten John Lee Hooker ja Frankie Lee Sims”, tuumasi Fabulous Thunderbirdsin pomo Kim Wilson ja tarjosi miehelle kitaristin paikkaa.

Jo’ Buddy  laulaa sielukkaasti. Hän on maanläheisen funky, rouhean hypnoottinen Syvän Etelän ääni.  Hänen kitaransa sointi on Suomen rujoimpia. Hän soittaa samanaikaisesti matalalle viritetyllä kitarallaan rytmiä, sooloa ja bassoa. Samalla hän polkee kengillään rytmilautaa.

Hänen musiikillinen anti on runsas ja hän tarjoilee poikkeuksellisen herkullisen roots­keitoksen.

Legendaarinen roots-kriitikko Waldemar Wallenius kirjoitti Musa.fi:ssä: ”Parhaimmillaan hän pystyy polkaisemaan piisin hatusta, tyhjästä tai lennosta.”

Jo’ Buddy on tullut vuosien varrella monille tutuksi muun muassa legendaaristen bändien kuten One O ́Clock Humph, sekä Groovy Eyes keulahahmona ja nyt Funky Kingstonen vakisolistina.

Hänen kaikki viisi sooloalbumiaan ovat 100%:sti omavaraisia. Hänen kitarointia voi kuulla yli 40:llä kotimaisella ja ulkomaisella äänilevyjulkaisulla, mukana jopa muutama kansallinen Top20- single.

Maailmalla Jo`Buddy  nauttii kulttistatuksesta. Hänen musiikkinsa on saanut hyvien kritiikkien lisäksi runsaasti radiosoittoa muun muassa Pohjois-Amerikassa, aina Floridaa, New Orleansia ja Teksasia myöten.