Rumpalilegenda REIJO HEIKKALALTA Pitkä tie-sinkku radiosoittoon!

ReijoHeikkalaPitkaTie1KUUNTELE HAASTATTELU & SINKKU (kohdassa 8.21) TÄSTÄ!

Nykyään Pielavedellä asuva, Tornion Karungista maailmalle lähtenyt  muusikko Reijo ”Rexa” Heikkala on julkaissut sinkun Pitkä tie, jonka ensisoitto oli  muutama päivä sitten iisalmelaisessa Radio Sandelsissa.

Jokainen muistaa Rexan Lapissa rumpalina muun muassa rockbändeistä Tonics ja Battaglia ja tanssibändeistä Tropicana, Hilpeät Hidalgot ja Feelings, mutta harva tietää, että  hän on myös hyvä laulaja.

Kantrahtava iskelmä Pitkä tie on kunnianosoitus  isä-Veikolta perimälleen rekkamiehen ammatille, jota Rexakin teki  pitkään. Laulun sanat on tehnyt Raine Lukinmaa ja sävellyksen Rauno Pelkonen.

Heikkala käyttää levyllään artistinimeä Iisakki Halonen, jonka tarina selviää Radio Sandelsin haastattelusta. Aiemminkin hän  on levyttänyt. Parikymmentä vuotta sitten Ruotsin Sisuradiossa soivat laulut Kauan ja varsinkin  alunperin Esko Rahkosen tunnetuksi tekemä Laaksojen laulu, joka löytyy myös kokoelmalevyltä Music From Torne Valley I.

Lähitulevaisuudessa Rexan laulua ja soittoa on mahdollisuus kuulla, jos kaikki menee nappiin, miehen kotikonnuilla Torniossa kahdenkin comebackin yhteydessä, Kalevi Dunderin yhtyeessä ja Battaglia Nobilityssä.