Routa-Mikon MEÄN VESTIVAALEILLA sahansoittoa, reggaeta ja hilpeää hanuria
saha

La Sega Del Canto

Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi 2015 valittiin  kahvila Roudan pyörittäjä Mikko Lipponen Äkäslompolosta. Kaikkiaan mukana oli yli 400 kisaajaa ja Mikko sai ääniä yli 4000.

Roudan Mikko aikoo juhlia voittoaan Meän Vestivaaleilla, jotka hän järjestää  24. – 26. heinäkuuta.

Tapahtuma sai innostuneen vastaanoton jo ensimmäisellä kerralla, mutta nyt pannaan vielä paremmaksi.

Mikko lupaa vauhdikasta ja monipuolista ohjelmaa. Homma on melkein kasassa. Yksi hyvä tarinankertoja on  vielä haussa.

La Sega Del Canto on tehnyt jo vuosia suomalaista sahansoittoa tunnetuksi maailmalla ja varmasti villitsee kuulijat myös Äkäslompolossa versioillaan esimerkiksi kappaleista Final countdown, My way  tai Rawhide, puhumattakaan omista humoristisista suomenkielisistä lauluistaan. Kaksikko J.J. Calo ja Mr. Pulp. teki  siis ”Steve N`Seagulls-jutun” jo, enempi ruisleivänmakuisin eväin,  aikoja sitten. Viimeisimpänä lisäyksenä yhtyeen kokoonpanoon on liittynyt Eläkeläisistä tuttu Kristian ”Ema” Voutilainen.

Rovaniemeläislähtöinen, ahkerasti keikkaileva Jaakko  Laitinen & Väärä Raha on kaikille tuttu Hangosta Petsamoon.  Sen balkanrytmit vievät taatusti väen tanssin pyörteisiin. Osansa vestivaaleilla saa myös Meänmaa. Sitä  edustavat länsirajalta ponnistava maalaisreggaeta myllyttävä The Meänland ja pajalalainen Jannes Frickeboda, kera kahden tappajahanuristinFredrik Isakssonin (Raj-Raj Band) ja Jan Johanssonin (Jord).

Teatteriakin on luvassa, sillä Roudan Mikko on teatterimies henkeen ja vereen. Lisäksi on ohjelmaa lapsille. Sirkusta ja Vastarannan Siili, jossa entinen Aknestik-rokkari Jukka Takalo ja duo Soiva Siili yhdistävät voimansa. Siitä ei synny mielensäpahoittajaa, vaan musikanttien mukaan  kyselevä ja kyseenalaistava ihmettelijä ja ilahduttaja.

www.meanvestivaalit.fi