Qstock on jo rikkonut yleisöennätyksensä
him

HIM

Yhdestoista Qstock-festivaali alkaa tänään perjantaina aurinkoisissa tunnelmissa. Festivaalin viimevuotisen kävijäennätyksen rikkoontuminen varmistui ennakkomyynnin päätyttyä eilen torstaina.

Viime vuonna festivaali saavutti kaikkien aikojen ennätysyleisönsä, noin 28 000 kävijää ja nytkin lauantai on jo loppuunmyyty

Portille jää myyntiin ainoastaan muutaman sadan lipun erä sekä perjantain että kahden päivän lippuja. Lippuja myydään tänään festivaalin portilta klo 14 lähtien niin kauan kuin lippuja riittää.

Festivaalialueen portit avataan klo 14, jolloin myös rannekkeenvaihto festivaalialueella käynnistyy. Kahden päivän lippua voi myös vaihtaa rannekkeeseen Torinrannassa klo 10-18, Stockmannin One Wayssä klo 12-17 ja Nallikari Campingin kahviossa klo 12-21. Päiväkohtaiset liput sekä kaikki e-liput vaihdetaan rannekkeeseen ainoastaan portilla sinä päivänä, jolle lippu on ostettu.

Alueelle saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa erityisesti tänään perjantaina, kun alueelle saapuu lyhyessä ajassa paljon ihmisiä.

Lisätiedot: www.qstock.fi