Qstock matkalla kohti yleisöennätystä

Qstock2013_logoViikon kuluttua käynnistyvän Oulun Qstockin lipunmyynti on ollut vilkasta.

Ennakkolippuja on myyty selvästi enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna, jolloin festivaali saavutti ennätysyleisönsä noin 28 000 juhlijaa viikonlopun aikana. Tuolloin lauantai oli loppuunmyyty.

– Nyt molempien päivien suosio on tasaisempaa kuin aikaisemmin, joten uusi kävijäennätys näyttää todennäköiseltä, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

Kaikkia ennakkolippuja on vielä saatavilla Lippupalvelun toimipisteistä. Mahdollisesta loppuunmyynnistä tiedotetaan välittömästi.

Koska yleisöä on liikkeellä paljon, kannattaa kahden päivän liput vaihtaa rannekkeiksi jo hyvissä ajoin. Kahden päivän rannekkeita vaihtavat tiistaista lähtien Oulu 10, Musiikki-Kullas, Stockmann One Way -vaateliike, Amarillo, Wood Bar, Nallikari Camping -kahvio ja Qstockin palvelupiste torinrannassa. Sen sijaan yhden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen vain festivaalialueella kyseisenä päivänä.

Mahdollisten väärennösyritysten varalta lippuja ei suositella hankittavaksi muualta kuin virallisesta myyntipisteestä. Lippujen aitous tarkistetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Yhdestoista Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27. heinäkuuta. Festivaalilla esiintyy kahden päivän aikana yli 60 bändiä kuudella esiintymislavalla. Esiintyjät ja esiintymisaikataulut löytyvät Qstockin nettisivuilta.

www.qstock.fi