PONDE NORTH ROCK, uusi festivaali Haaparannalle!
Poodles

The Poodles

Meri-Lappi saa oman raskaamman rockin festivaalin. Ensimmäinen Ponde North Rock Festival räjähtää käyntiin lauantaina  13.6. ”vanhan” Haaparannan alueella.

– Ensimmäisellä kertaa lähdetään liikkeelle ruotsalaisvoimin, mutta ensi kesäksi on buukattu todella  kovan tason bändejä myös Suomesta. Silloin ollaan liikkeellä jo todella isolla vaihteella,  Ponde-ravintolaa pyörittävä  Kristina Johansson lupaa  ja aikoo tehdä Ponde North Rockista perinteen.

The Poodles on pääesiintyjä tänä vuonna. Ruotsin terävintä kärkeä,  mutta on hauskaa saada myös Nordman-laulaja Håkan Hemlinin Burn It To The Ground uudessa kokoonpanossaan Haaparannalle. Mukana on esimerkiksi rumpali Owe Lingvall, joka on kiertänyt maailmaa muun muassa Edguyn  kanssa, Kristina valistaa.

PondeChef4

Kristina Johansson

Ponde North Rock-festivaalilla esiintyvät myös yhtyeet  Smash Into Pieces ja House of Shakira.

Kristina Johansson  sanoo, että useampikin suomalainen huippubändi oli kiikarissa jo tälle vuodelle, mutta myöntää, että buukkausten suhteen oltiin myöhässä, mutta vahingosta on viisastuttu.

– Minä ja Ponden väki halutaan tarjota kaikille heavyn, metallin ja hardrockin ystäville ikimuistoinen kesänavaus ja ensi vuonna samaan aikaan, muistetaan faneja tasapuolisesti rajan molemmin puolin ja muun muassa Reckless Love on jo kiinnitetty, Johansson paljastaa.

Ensimmäisen Ponde North Rockin päälava tullee vasten Tornionjokea ja festivaalin vuoksi Storgatan ja Packhusgatan tullaan sulkemaan, joten yleisölle riittää tilaa liikkua. Portit avataan 13.6. klo 17.00 Ruotsin aikaa.

Liput tulevat myyntiin 21.5. Ennakkoon lippuja voi ostaa Pondesta 300 kr:lla ja portilta hinta on 350 kr. Myyntiin tulee myös 1500 kruunun VIP-lippuja. Maksaa voi myös euroilla.

Tältä kuulostavat ja näyttävät Ponde North Rockin bändit videoilla.

Linkki: https://vaylanpyorre.com/ponde-north-rock-festival-the-poodlesin-suurimmat-hitit/