Pellolaisen SHADES Of NOWHERE-bändiltä uusi albumi

ShadesON14Pellolaislähtöisen laulaja-kitaristi  Jarno Hiltusen yhtye Shades Of Nowhere julkaisee 17.10. kolmannen albuminsa Heartbreak Road, jonka nimilaulusta on ilmestynyt video (katso alla).

Countryrockhenkisestä kappaleesta Hiltunen kertoo seuraavaa:

– Sen teksti syntyi yöjunassa paluumatkalla hääkeikalta viinipullon suosiollisella avustuksella. Idea tuli Irwin Goodmanin Rentun Ruusu -hitistä. Läheskään niin syvissä vesissä tässä ei kuitenkaan mennä, vaan lopussa on aina toivoa: The sun will rise again.

Turun seudulla vaikuttava Shades Of Nowhere  jatkaa Jarnon mukaan tulevalla albumilla edellisen Nowhere Town-albumin viitoittamaa tietä eli reissua tehdään Springsteenin ja the Clashin kautta rempseään irkkurockiin ja folkiin. Tosin hienosäätöäkin on tehty.

– On menty raskaammasta rockista raikkaampaan ilmaisuun. Tällä kertaa soundeihin haluttiin tuoda ilmaa. Myös sovituksiin ja taustalauluihin panostettiin aiempaa enemmän.

Uuden Heartbreak Road –levyn myötä Shades Of Nowhere lähtee 25 keikan levynjulkkarikiertueelle. Vaikka ahkerasti keikkaileva bändi juhlii ensi vuonna jo 10-vuotista taivalta, Lappiin asti se ei ole vielä päässyt. Nytkin pohjoisin esiintyminen on Oulun Nuclear Night Clubilla 21.11.

– Valoa on näkyvissä. Pieni Lapin rundi on suunnitteilla ensi kevääksi the Grammers -yhtyeen kanssa. Siitä on jo alustavasti sovittu. Jännityksellä  on odotettu Lappiin keikoille pääsyä, sillä kosketinsoittaja Tuomas Riihimäki on myös poissa pohjoisesta, Muoniosta, Pellossa pari kertaa vuodessa sukuloimassa käyvä  Hiltunen kertoo.