Pajalan tähdet Taas On Meno Päälä- konserttiin

KaggenBengtOlaPajalalainen Kaggen &  Bengt-Ola oli viihdyttäjäkaksikko, joka toi musiikillaan ja huumorillaan  iloa ympäri Tornionlaaksoa. Heidän repertuaarinsa oli laaja ja heitä arvostivat kaikenikäiset ja kaikenlaisesta musiikista pitävät kuulijat.

Tornionlaakson Musiikkiklubi julkaisi 1999 heiltä Best of-kokoelman, jolta löytyy niin kupletteja, kansanlauluja, valsseja, lattaria kuin jazzikivihreitäkin. Kielinä ovat tornionlaaksonsuomi, ruotsi ja englanti.

Molemmat, Kaggen eli Thore Skogfält ja Bengt-Ola Kauppi, kuolivat vuonna 1998, jonka jälkeen heidän kunniakseen perustettiin muistorahasto, josta on jaettu stipendejä, niin Ruotsin kuin Suomen puolellekin.

Nyt rahasto tempaisee viimeisen kerran ja järjestää stipendien jaon yhteyteen Pajalan Folkets Husiin 28.syyskuuta klo 13.00 Ruotsin aikaa konsertin, joka kerää yhteen tämän hetken kuumimmat pajalalaisnimet.

Kaksituntisessa Taas On Meno Päälä-gaalassa on itseoikeutetusti mukana Raj Raj Band, joka syntyi Kaggenin & Bengt Olan innoittamana. Paikalla ovat myös tornionlaaksolaisen kansanmusiikin ykkösnimi Jord, matkalla kansainväliseen maineeseen olevat rockbändit Pajala Truck co ja Mangnettes ja musiikin moniosaajat Daniel Sandström ja Viktor Fors Mäntyranta.

Liput 150kr/kpl

Pajala Turistbyrå  0978-10015