Oulun QSTOCK loppuunmyyty tänäkin vuonna! (Torniolla oma aluevaltaus!)

qstock16

Tänään alkava oululainen Qstock-festivaali on myyty loppuun perjantain, lauantain ja kahden päivän lippujen osalta jo ennakkoon. Festivaalin molemmat päivät ovat olleet loppuunmyytyjä nyt neljänä peräkkäisenä kesänä.

14. kertaa järjestettävä Qstock kerää 32 000 kävijää kahden päivän aikana Oulun Kuusisaaren ja Raatin alueelle. Festivaalialueen portit avataan klo 14.

TornionPanimomukiFestivaalin uusi aluevaltaus on  Pit Stop Oulun Linnansaaressa, joka  tarjoaa festivaalikävijöille varikkopysähdyksen ennen itse alueelle tuloa.

Pit Stopissa voi vaihtaa lipun rannekkeeseen, nauttia kylmiä juomia ja kuumia ruokia. Alue on vain täysi-ikäisille. Festivaalialueen sulkeuduttua Pit Stop jatkaa ohjelmaa aina aamuyöhön klo 3 saakka, jolloin Pit Stopissa esiintyy hurmaava oululainen Emilia Aarnio.

Pit Stop on  ”The place to be”: Ilta-aurinko, meri, kylmä juoma ja hyvä seura! Täydellistä! Qstockille räätälöidyt  Tornion Panimon ja Sangenin oluet APA, Pils ja englantilaistyyppinen siideri ovat siellä myynnissä kuten festivaalialueellakin ja niitä voi nauttia  ympäristöystävällisistä Tornion Panimo-rosterituopeista.