Niina Kähönen tipautti voittajasuosikin

Inga & Niina vakuuttivat Voice Of Finlandissa

Perjantai- illan Voice of Finlandin suurin yllätys oli, että kansa passitti voittajasuosikin Laura Savion kotimatkalle. Muun muassa Ilta-Sanomien Poppipoliisit Vallu Valpion johdolla  ovat hehkuttaneet hänen puolesta.

Lauralla oli vastassa Pop & Jazz Konervatorio Lappiassakin opiskellut Niina Kähönen, joka vastasi illan sielukkaimmasta tulkinnasta. Hän esitti Mariah Careyn tunnetuksi tekemän kappaleen Vision of Love, ja hänen otteissa oli jo Aretha Franklin-tyyppistä poweria. Enää vain kaivataan sitä heittäytymistä ja spirittiä.

Niina ja Laura ovat Elastisen tiimiä ja tähtituomarin oma valinta jatkoon oli odotetusti rovaniemeläislähtöinen Inga Söder.

Hän esitti U2:n biisin One, jossa hän pääsi näyttämään upeita laululahjojaan ja teknistä osaamista. Kerta kerralta myös hänen esiintymisensä näyttää rentoutuvan.

On kyllä  vaikea kuvitella Ingaa minään keikkailevana iskelmälaulajana, sillä hänen estradinsa ovat ilman muuta konserttisalit, joihin tullaan kuuntelemaan ja nauttimaan hänen laulustaan.

Muista tuomareista Lauri Tähkä valitsi omistaan  jatkoon Eve Hotin, Michael Monroe Gary Revel Jr:n ja Paula Koivuniemen Antti Railion.

Kansan äänillä Voice of Finlandissa jatkavat myös Jone Ullakko, Dennis Fagerström ja Osku Ketola.

Voice of Finland- kilpailusta tippuivat tänään; Luca Sturniolo, Maria Tauriainen, Laura Savio ja Toni Savolainen.

INGA: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/the-voice-of-finland/603170-inga-soder-on-the-one

NIINA: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/the-voice-of-finland/603167-soulmimmi-niina-kahonen-ravayttaa