Muoniossa purkitetun LORDIn Scare Force One-albumin julkkarit Helsingin Circuksessa

Scare Force Onen kapteeni Mr. Lordi miehistöineen on jälleen valmiina lentoon. Kone on tankattu, turvavyöt rikki ja luvassa vajaan tunnin verran pelkkää turbulenssia kun uusi albumi näkee päivänvalon perjantaina 31. lokakuuta. Ensimmäinen single Nailed by the Hammer of Frankenstein lennähtää digikauppoihin ja radioaalloille jo 19. syyskuuta.

Uuden albumin kunniaksi Lordi esiintyy pitkästä aikaa myös kotimaassaan. Levynjulkaisukonsertti järjestetään 1. marraskuuta The Circuksessa Helsingissä. Liput keikalle tulevat virallisesti myyntiin Lippupalvelun kautta lauantaina 20. syyskuuta, mutta ennakkomyynti on alkanut Lordin Facebook –sivuilla jo tänään.

Mr. Lordin mukaan uuden levyn materiaali on rakenteeltaan kokeilevampaa kuin ennen. Kyseessä ei varsinaisesti ole teema- tai konseptilevy, mutta punainen lanka ja yhdistävä tekijä kappaleista kyllä löytyy.

– Soundia on myös päivitetty modernimpaan suuntaan ja uusia tuulia on kokeiltu vähän siellä sun täällä. Lordin tutut peruselementit kuten melodiset koukut ovat kuitenkin tallessa kaikissa biiseissä. Ennakkomaistiaisena tarjottava Nailed by the Hammer of Frankenstein -sinkku edustaakin aika hyvin uuden levyn tunnelmia, Mr. Lordi kertoo.

Soundimaailman lisäksi myös yhtyeen ulkoasu on kokenut päivity