MUISTA ÄÄNESTÄÄ Inga ja Olga jatkoon!
IngaSoder3

INGA SÖDER

Viikonloppuna kaksi lappilaislaulajatarta Inga Söder ja Olga Heikkala ovat tiukan paikan edessä. Jottei jatkoonpääsy mene tuomarivalintaan, sinulla lappilainen on nyt harvinainen tilaisuus vaikuttaa ja antaa äänesi näillä lahjakkaille laulajattarille ja valita heidät suoraan jatkoon!

NELOSEN Voice Of Finland-lähetyksessä tänään 12.4. klo 20.00 rovaniemeläinen Inga Söder saa vastaansa Elastisen joukkueen  Ikenne Ikegwuonun  ja Tomas Höglund, joista yksi tipahtaa.

Inga aloittaa illan liveshown Turusta  tulkinnalla Alicia Keysin kappaleesta Girl on Fire. Kaikille faneille myös tiedoksi! Mikäli Inga laulaa itsensä jatkoon, biisi julkaistaan Spotifyissa!

Äänestysaika alkaa heti ohjelman alettua ja äänestää saa koko ajan. Siis soita: 1 Inga 0700 79241 tai lähetä tekstari: numero 1 numeroon 17224 

OlgaHeikkala

OLGA (kuva MTV3)

Torniolainen Olga Heikkala on mukana ensimmäisessä MTV3:n lasten laulukilpailun KIDSing-semifinaalissa lauantaina 13. 4. klo 19.30. Hänen kappaleensa on  Christina Aguileran Beautiful. Kisa käydään Helsingin Messukeskuksessa ja Olgan lisäksi mukana ovat myös Lotta-Maria HeinonenViktorio AngelovEetu MaadidiRenée Böök  ja Rose-Mari Engberg.

Eniten katsojaääniä kuudesta lapsilaulajasta saanut  pääsee suoraan KIDSing-finaaliin: Siis soita: 3 Olga 0700 718 03 tai lähetä tekstari: numero 3 numeroon 17101 

Semifinaalivaiheen aikana KIDSing-päätuomarilla Antti Tuiskulla on oikeus nostaa yksi laulaja suoraan finaaliin.