MIRA SUNNARIN Paha tyttö ensisoitossa Yle Perämeressä

MiraSxxTangokuningatar vuodelta 2001 Mira Sunnari julkaisee singlen Paha tyttö ensi maanantaina 15. kesäkuuta. Se kuullaan ensi kertaa Miran haastattelun yhteydessä Yle Perämeren aamulähetyksessä noin klo 8.40.

Paha tyttö on ensimmäinen makupala Sunnarin tulevalta albumilta, jonka julkistamiskonsertti pidetään 11.7. klo 19.15 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, juuri ennen Tangokuningas-finaalia.

Omia lauluja sisältävää pitkäsoittoa Mira on rakentanut viime vuodet kuin Iisakin kirkkoa Jari Sillanpään taustalta tutun Men In Blackin soittajien kanssa.

Tulossa on uudenlaista rockahtavaa iskelmää ja kuten myös heavyn puremalta Miralta voi odottaa voimakasta tunteenpaloa ja raskaampiakin shamanistisia sävyjä.

Levyn ilmestymisen lisäksi Torniosta kotoisin olevalla Miralla on edessä muutenkin työntäyteinen kesä. Hän on hurahtanut kesäteatteriin ja hän on keskeisessä roolissa kahdessakin musiikkinäytelmässä.

Heinäkuun 15. päivä tulee ensi-iltaan perinteisessä Ylläs Soikoon-tapahtumassa Miran käsikirjoittama näytelmä Kylmän jäljet, joka kertoo evakkoajasta ja sitä ennen hänet nähdään Torniossa  Olavi Virran lauluihin perustuvassa rakkaustarinassa Legendan laulut, jossa on mukana myös Suomen ensimmäinen tangokuningatar Arja Sipola.