Märät Säpikkäät Kultainen Venla-ehdokkaaksi

Saamelaisnaisten Suvi Westin ja Ánne Kirste Aikion vallaton  sketsiohjelma Märät Säpikkäät kisaa Kultaisesta Venlasta komediasarja-kategoriassa yhdessä ohjelmien Kimmo  ja Putous kanssa.

Miten Märkien Säpikkäiden käy, nähdään  Kultainen Venla-gaalassa 20.1.2013 klo 20.00-22.00, jolloin  MTV3 lähettää tilaisuuden suorana  Suomen Kansallisoopperasta.  (www.kultainenvenla.fi)

Märät Säpikkäät keräsi ensimmäisellä tuotantokaudella  viikottain 150 000 katselijaa tv-vastaanottimien ääreen. Tammikuussa 2013 aletaan näyttää uusia jaksoja, nyt  torstain sijaan sunnuntaisin.

Ohjelman on sanottu tuoneen suomalaiseen tv-viihteeseen raikkaan uuden tuulahduksen, hauskuudellaan ja ironisuudellaan, mutta toisenlaisiakin äänenpainoja on kuulunut.

Koko kansan Tuksu kirjoittaa 7päivää-lehden blogissa muun muassa: ”Ohjelma oli räävitön ja mauton, siinä pilkattiin saamelaisia, lappalaisia, ihan selkeästi minuakin (yhdessä heidän jaksossaan) ja kaikenkaikkiaan en nähnyt mitään fiksua koko ohjelmassa. Arton(Länsman) osuus oli ihan ok, muttei onneksi sellainen kun Metropolin kuvaama video, jossa hän onnellisen hampaattomana riehui humalapäissään Saana Parviaisen kanssa kehuen häntä. Katsoin videon Tukholmassa ja olisin voinut vajota maan alle. ”