Lumikenttien kutsu vie ILKKA VAINION ja kumppanit tunturista tunturiin

ilev4Lapin kiertue moottorikelkoilla. Sen ovat kokeneet jo stand-up-koomikot, mutta maaliskuussa liikkellä on Lumikenttien kutsu-retkikunta, jota  johtavat Ilkka Vainio ja Kari Tapion pitkäaikainen manageri Joona Jalkanen. 

Kiertueen Lapin tunturimaisemiin lumen, tuiskun ja kinosten keskelle.  saattelee  itse joulupukki sunnuntaina 6.3. Rovaniemeltä, josta matkataan moottorikelkoilla Luoston ja Lainion kautta halki erämaiden Äkäslompoloon ja Pallakselle.

Kiertueen musiikillisesta annista vastaavat Ilkka Vainio ja Matkakumppanit -orkesteri sekä artistiystävät Janus Hanski, Mikko Kartano ja Kulkuriveli Jami. Kapellimestarina toimii Seppo Rehnström, joka soitti usean vuoden ajan Kari Tapion taustabändin, Hänen Orkesterinsa, kokoonpanossa.

Luvassa on siis hurttia huumoria sekä rempseitä ja liikuttaviakin lauluja ja tarinoita, jotka koostuvat Kari Tapion, Junnu Vainion, Reijo Helismaan ja Tapio Rautavaaran musiikista.

Lappilaisista yrityksistä Lumikenttien kutsu-kiertueen yhteistyökumppaneina ovat Lapland Safaris ja Lapland Hotels ja matkan etenemistä voi seurata  videopäiväkirjasta fb:ssa, jota päivittää Mikko Kartano.

Kiertuepaikat:

Ma 7.3. Luosto, Lapland Hotel Luostotunturi

Ke 9.3. Lainio, Lapland Hotel Snow Village

To 10.3. Äkäslompolo, Y1 Rinneravintola

Pe 11.3. Äkäslompolo, Lapland Hotel Äkäshotelli / Pirtukirkko

La 12.3. Pallas, Lapland Hotel Pallas