Listaykkönen Jonne Aaron Satama Open Airiin

JonneAaron

Satama Open Airin ohjelma on saanut monelle mieluisan täydennyksen. Suomen Virallisen Albumilistan ykkönen, pari viikkoa sitten esikoisalbuminsa Onnen vuodet julkaissut Jonne Aaron nousee Kemin Ruutinpuiston päälavalle 2. elokuuta.

Sympaattinen rokkari on ehtinyt kiertää Negativen keulahahmona maailmaa jo vuosia ja kotimaassa yhtye on myynyt yli 100 000 albumia, mutta ensi kertaa Onnen vuosilla hän laulaa suomenkielellä. Negativeä Jonne Aaron ei ole kuitenkaan hylännyt, vaan iskelmien lisäksi uusia kappaleita syntyy myös yhtyeen tulevalle albumille.

Suositussa tv-sarjassa Vain Elämää muun muassa kappaleilla Kylmä ilman sinua ja Lintu ja lapsi suomalaiset kyyneliin saanut laulaja on halunnut Onnen vuodet-levyllään kunnioittaa Suomi-iskelmän perinteitä esikuvinaan Junnu Vainio, Irwin ja Rauli ”Badding” Somerjoki. Hän on säveltänyt kaikki levynsä kappaleet, mutta sanoitusapua hän on saanut Vexi Salmelta.

Aiemmin Jonne Aaron on kirjoittanut suomenkielisiä biisejä muun muassa Suvi Teräsniskalle, Popedalle ja Topi Sorsakoskelle.

Satama Open Air 2013-ohjelma

Torstai 1.8.2013: Ikärajaton

Playa
Sturm Und Drang
Sonata Arctica

Perjantai 2.8.2013: K-18

Kaija Koo
Jonne Aaron
Anssi Kela
Popeda
Grooving High Allstars

Lauantai 3.8.2013: K-18

Kotiteollisuus
Last Panda
Amaranthe
Klamydia