Kuuntele vielä kerran: VOUTILAISEN JUKAN & JAKEN viimeiset soitot yhdessä!

Jukka

Tornion ja koko Lapin levytetyn rockin varhaishistoriaan vahvan kädenjälkensä jättäneet Voutilaisen veljekset Jukka ja Jake äänittivät 2012 muutamaa kuukautta ennen Jukan poismenoa  kaksi vanhaa, siniveristä rockklassikkoa Hello Josephine    ja Don`t make my baby blue 

Levylle asti kelpo esitykset eivät ehtineet, mutta nauhoitukset osoittavat, että kovan tason musiikkimiehistä on kyse.

Jukka lauloi ja  Jake soitti kaikki levyn instrumentit, rumpuja lukuunottamatta, joissa kuullaan etelän bluespiireistä tuttua Jarmo Korhosta.

Jake

Studioon Jukka palasi 44 vuoden tauon jälkeen. Nimittäin 16.4.1968 hän oli levyttämässä Tonics-yhtyeen sinkkua Hei Herra Hetkinen/ Päätäni särkee. Finnvoxin sijaan, nyt oltiin Jaken kotistudiossa.

Kun Tonics jäi, Jukka muutti Jyväskylään opiskelemaan. Hän säesti vielä muun muassa Impivaara Bandissa D-tuotannon artisteja, mutta valmistuttuaan, musiikista tuli  harrastus ja päivätyönsä hän teki toimimalla historian opettajana muun muassa Hollolassa.

Ennen tyttärensä Lauran kansallista läpimurtoa, Jukka ehti säestää 15-vuotiasta tytärtään ja kuutta hänen kaveriaan lauluyhtye Kevytlinjassa.

2000-luvulla  Jukan laulua kuultiin  livenä muun muassa Lauran kiertueilla ja  Tonicsin comeback-keikoilla.