Kuuntele Tornio-vieraan Hardcore Superstarin uusi sinkku

Valtakunnan media tiedottaa jo Ruotsin suosituimpiin rockbändeihin kuuluvan Hardcore Superstarin Turun, Tampereen ja Helsingin maaliskuun keikoista, mutta unohtaa tyystin, että yhtye esiintyy jo puoltatoista kuukautta aiemmin eli 9. helmikuussa 2013  Tornion Umpitunnelissa Lapland Tattoo Weekendin yhteydessä.

Torniossa kuullaan siis ensi kertaa yhtyeen kahdeksannen albumin C’mon Take On Me-materiaalia, joka julkaistaan maailmanlaajuisesti 27.helmikuuta. Levystä povataan Hardcore Superstarin uran parasta, sillä taustapiruna on häärinyt Metallica ja Bon Jovi-kiekoilta tuttu  Randy Stubb. Ennakkomaistiaisena levyltä on lohkaistu sinkku One more minute.

 Glam- ja hardrockia paiskova Hardcore Superstar  tunnetaan ennen kaikkea erinomaisena live- esiintyjänä. Räväkän laulajan Jocke Bergin luotsaama bändi on saanut kunnian esiintyä yhdessä AC/DC:iin, Motörheadin ja Aerosmithin kanssa. Suomessa  yhtye  nähtiin viimeksi kesällä Helsingin Kaisaniemen puistossa lämppäröimässä  Mötley Crüeta . 

Hardcore Superstarin ja  Tornion Lapland Tattoo Weekendin ennakkolippuja on myynnissä toistaiseksi vain Torniossa: Arnolds – På Gränsen,  Tornion kaupunginhotellin respaTornion Musiikki & Umpitunneli