Kuuntele tervolalaispoppari PAJARIN eka sinkku

pajari

Tuore poptulokas Pajari on levy-yhtiön tiedotteen mukaaan kotoisin Rovaniemeltä.

– Jos tarkkoja ollaan, Tervolassahan mä oon nuoruuteni viettänyt.  Soitin soittokunnassa  rumpuja ja Termusa-leireillä  olin myös mukana muutamana kesänä, 25-vuotias laulaja korjaa etelän hälläväliä-tiedonvälitystä pohjoisen musiikista.

Pajari ei halua tehdä hömppämusaa, vaan laulaa vakavista aiheista hämmentäen pieniä itseironian mausteita biisiensä joukkoon. Hänen debyyttisingle Barbara on tarttuvaa dancepoppia ja se  kertoo huonon parisuhteen oireista ja rakastumisen huumaan takertumisesesta.

Jukka Pajari on jo pikkupojasta lähtien haaveillut laulajan urasta muiden kavereiden keskittyessä lähinnä urheiluun. Fudistreenien sijaan hän suuntasi koulun jälkeen seuraamaan paikallisten bändien treenejä.

Täytettyään 16 vuotta Pajari otti suunnan Helsinkiin ja alkoi hautoa ajatusta laulajan urasta tosissaan. Ujohko, aina erilaiseksi itsensä kokenut nuori mies ryhtyi keräämään itsevarmuutta ja verkostoitumaan musa-alan ihmisiin.

Yhteisten ystävien kautta Pajari tutustuikin tuottaja Jonas Olssoniin (Robin, Nikke Ankara, Roope Salminen & Koirat), joka innostui yhteistyöhön Pajarin kanssa. Yhdessä Olssonin, Heidi Maria Paalasen ja Jarkko Ehnqvistin kanssa syntyi kappale Barbara.

Etelässä liikkuville kerrottakoon, että Pajari esiintyy kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa lauantaina 19. marraskuuta n. klo 12.30

Linkki: https://lnk.to/Barbara