Kuuntele: Ilkka Marttalalta uusi sinkku

Kemin komea ja loistava tähti, nyt Suomea valloittamaan lähti. (Ilkka Vainio)

Ilkka Marttala julkaisee uutta musiikkia! Ilmoille kajautetaan kappale nimeltään Mä teen kunnon duunin ja se ilmestyy Ilkka Vainion vetämälle AXR Music-yhtiölle.

Edellinen single Luota en enää kohtaloon oli Radio Top 20 listalla 11 viikkoa ja soi mukavasti myös Radio Suomen Soitetuimmat -listalla. Huhtikuussa 2012 julkaistu kappale nousi uudelleen listalle kesäkuussa.

– Uusi sinkku on jatkumoa tuolle biisille, eli se jatkaa hieman kantrahtavaa linjaa säilyen kuitenkin tanssittavana kappaleena. Toimii niin ravintoloissa kuin lavoillakin, kertoo Ilkka, joka keikkailee uuden kitarapainotteisen Vetonaula-orkesterin kanssa, jolta taittuu monenlainen ohjelmisto.

Mä teen kunnon duunin on, niin  kuin edellinenkin sinkku, keminmaalaistekoa eli sävellys ja sovitus ovat Kime Klemettisen ja sanat Erkki Hurun.

Seuraavan kerran Ilkkaa voi kuulla livenä tänään  tiistaina 13.11  Keminmaan Wallenius-salissa klo 18.00 Iloa Kaamokseen-hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa esiintyvät myös Arja Havakka, Taiska, Susanna Kunnari, Akustiset ja Men In Black.