Kreivin veljekset pokkaamassa P3 Guld-palkintoa Göteborgissa

Rumpali Daniel ja basisti Emil ovat Suomen puolellakin tanssikeikkoja tehneen ylitorniolaismuusikon Sauli Kreivin poikia.

Viime viikonloppuna hiphopduo Norlie & KKV voitti Ruotsin radion P3 Guld-gaalassa Vuoden Tulokas-palkinnon.  Juhlimassa olivat tietysti myös  haaparantalaisveljekset Daniel ja Emil Kreivi, jotka soittavat kaksikon taustayhtyeessä.

Norlie & KKV on ehdolla myös MTV- ja Grammis-äänestyksissä, joten lisääkin tunnustuksia on mahdollisesti tulossa. Viime kesän ja syksyn porukka kiersi ahkeraan Ruotsia  ja aiheutti aikamoista teinihysteriaa. Duon kaksi sinkkua När jag går ner ja Tröjan du hatar ovat molemmat  myyneet tuplaplatinaa ja samaa rataa jatkaa Där jag hänger min hatt-biisi, joka on ollut Ruotsin singlelistalla yli puoli vuotta.

Parhaiten Kreivin veljekset Daniel ja Emil  tunnetaan (jo Suomessakin) bändistään the Hardships,joka  nousi  marraskuun alussa meidän  laajalevikkisimmissä nettijulkaisuissa muutamaksi päiväksi musiikkiuutisten ykköseksi. Kyse oli tietenkin Vesa-Matti Loiri-coverista Good wood (Hyvää puuta), josta yhtye sai pelkästään positiivista palautetta ja loppukuusta odotellaankin mielenkiinnolla yhtyeen esikoisalbumia.

PS. Pienenä triviatietona kerrottakoon, että Kreivit soittivat Pär Hulkoffin ensimmäisessä Bourbon Boys-kokoonpanossa ja yhtyeen ensilevytys Rock`N`Rollin Man löytyy Väylän Pyörre recordsin  julkaisemalta kokoomalevyltä Music From Torne Valley, vol II.