Kommentti: Lahjakas MATKALLA herättää kiinnostusta

Oulun Hevimestassa oli viikonloppuna kisa, jonne olimme nettiäänestäneet kolme bändiä ja voiton vei Matkalla-yhtye ja palkinnoksi se sai esiintymisen Qstock-festivaaleilla.  

Matkalla16

Tuomariston jäsen sanoo tilaisuudesta kuvatussa videossa, että Matkalla-yhtye yllätti. Vaikken ollut paikalla, ei yllättänyt.

Oululaisen laulaja-lauluntekijä Jenni Siuruaisen liidaaman, Torniossa alkunsa saaneen Matkalla-yhtyeen taivalta Väylän Pyörre on seurannut suurella mielenkiinnolla heti sen ensivideosta Kovetun (2014) lähtien.

Kun Matkalla julkaisi tämän vuoden alkupuolella netissä kahdeksan biisin  Parrasvaloihin-julkaisun, linkitin Jennin tekemiä kappaleita kuunneltavaksi myös parille pitkän linjan musiikkimiehelle Suomen Musiikin Kari Hynniselle ja Pekka ” Rafaelin enkeli” Ruuskalle.

”Kuulostaa erittäin hyvältä”, viestitti Kari, ja lisäsi, että menestyäkseen yhtyeen olisi muutettava etelään. Pekka taas ihastui Jenni Siuruaisen ”vahvaan ja kauniiseen” ääneen.

Tulevaisuuden uskoa olen aistivani molempien kommenteista. Eli Matkalla aiheuttaa jo positiivista poreilua ja mukavaa kutinaa siellä sun täällä, isolla kirkollakin. Oulu on pian nähty; 45Special, Ykän Pub ja Qstock. Sen jälkeen vallataan  Suomi, joten  onnea matkaan!

MATKALLA: Jenni Siuruainen – laulu, Laura Korpi – saksofoni, taustalaulu, Pentti Väisänen – koskettimet, taustalaulu, Tuukka Nygård – kitara, taustalaulu, Henri Arvola – basso & Aapo Lehtomäki – rummut

KEIKKOJA: 9.6. Kulttuuribingo, Oulu (Jenni ja Tuukka duona), 17.6. Untorock, Utajävi, 18.6. Ykän Pub, Oulu
29.7. Qstock, Oulu.