Kolme lappilaista mukana VOICE OF FINLAND-kisassa
LauraSalomaki

LAURA SALONIEMI

Suositun The Voice of Finland -ohjelman kolmas tuotantokausi alkaa Nelosella  3. tammikuuta.

Kaikkiaan kisaan oli yli kaksi tuhatta hakijaa, joista tv-ruudussa nähdään nelisenkymmentä.

Heidän joukossaan ovat Pop & Jazz Konservatorio Lappiassa opiskellut, entinen torniolainen ja nykyinen ylitorniolainen  Laura Saloniemi, Jussi Kari Kemistä ja Áile-Risten Holmberg Rovaniemeltä.

Tähtivalmentajina jatkavat edellisiltä kausilta tutut Michael Monroe ja Elastinen,mutta Paula Koivuniemen ja Lauri Tähkän tuoleilla istuvat PMMP:stä tutuksi tullut Mira Luoti sekä iskelmätähti Anne Mattila. Ensimmäiselle tähtivalmentajuus oli luonnollinen siirtymä eteenpäin The Voice of Kids -ohjelmasta.

voiceoffinlandJuontajana jatkaa Axl Smith. Backstage-juontajana nähdään muun muassa Radio Rockin Korporaatiosta ja Nelosen Kuninkaallisista häistä tutuksi tullut Jenni Alexandrova, joka on saanut toimittajan oppinsa Torniossa, samoin kuin yksi kilpailijoistakin, helsinkiläinen Toni Laaksonen ( Toni Kristian).

Pieniä muutoksiakin Voice Of Finland-kisaan on tullut, sillä tällä kertaa todellakin vain ääni ratkaisee. Katsojat ja tähtivalmentajat eivät nimittäin  näe laulajia esityksen aikana, sillä he laulavat verhon takaa. Näin ulkoiset seikat eivät pääse vaikuttamaan mielipiteisiin.

Laulajien kaksintaistelussa tähtivalmentajilla taas on mahdollisuus kaapata pudonnut kilpailija omaan tiimiinsä.

Viime keväänä The Voice of Finlandin voitti seinäjokelainen Antti Railio.