Katsele ja kuuntele ANNA PUUN uusi laulu, joka soi myös tulevassa Napapiirin Sankarit 2-leffassa

Anna Puun tänä päivänä julkaistu Ota minut tällaisena kuin oon-musiikkivideo on tehty yhteistyössä Napapiirin sankarit 2 –elokuvan kanssa, joka  esitetään ensi kertaa yleisölle 26. elokuuta Kino Ylläs-tapahtumassa.

Annan osuudet videosta ovat kuvattu Yhdysvalloissa. Hän toteaakin, että biisin kuullessaan hänen teki mieli ”kääriytyä Amerikan lippuun ja juosta pitkin peltoja”.

Ota minut tällaisena kuin oon-kappale on ensimmäinen lohkaisu Anna Puun pitkään odotetulta neljänneltä albumilta, joka ilmestyy syyskuussa. Tämän albumin tekoa varten Anna, tuottaja Jukka Immonen sekä bändin neljä jäsentä pakkasivat soittokamppeensa ja matkasivat Muscle Shoalsiin, Pohjois-Alabamaan nauhoittaakseen albumin legendaarisessa FAME-studiossa.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun loppuvuodesta 2014 sain hullun ajatuksen, että tää neljäs albumi pitäisi lähteä tekemään Jenkkeihin. Se oli vaan sellainen fiilis, että sen oli tarkoitus tapahtua. Onneksi tässä yhtälössä oli mukana yllytyshullu tuottajani Jukka Immonen, joka näytti idealle vihreää valoa.

Samaisessa studiossa ikivihreitään on äänittänyt muun muassa Aretha Franklin.

-Koko levyntekohistoriani aikana en ole kokenut noin intensiivistä kaksiviikkoista. Koko aika oli pyhitetty täysin musiikin tekemiselle – siellä syötiin, juotiin ja hengitettiin musiikkia yli 50 vuotta vanhassa studiossa. Musiikki oli kaikkialla, läsnä koko ajan.