Katja Lukin sai Ann-Christinen studioon yli 40 vuoden tauon jälkeen

Ilopillerit Ann-Christine ja Katja Lukin studiossa (Kuva:Petri Kokko)

Läpeensä 1960-luvun meininkiin rakastunut Katja Lukin sai houkuteltua svengaavan vuosikymmenen yhden suurimmista teini-idoleistamme eli Ann-Christinen studioon 43 vuoden tauon jälkeen. Hänen edellinen levytys oli vuonna 1969 Vie vaan/ Liian monta päivää.

Studiopäivän jälkeen Katja on enemmän kuin onnellinen, sillä pitkäaikainen haave duolevytyksestä on toteutunut.

– Mahtava päivä! Kolme biisiä vedettiin purkkiin. Pari Ann- Christinen jo aiemmin levyttämää ja yksi molemmille uusi 1960-luvun cover.

– En vielä uskalla kertoa kappaleiden nimiä, kun en tiedä, mikä julkaistaan ekana, mutta tulee kyllä hyviä biisejä, Katja hehkuttaa.

Katja tutustui Ann-Christineen, jo 2000-luvun alussa Dannyn kautta, mutta vasta äskettäin hän uskaltautui kysymään yhteistyön mahdollisuutta ja homma järjestyi, kun Ann-Christine oli tulossa tämäniltaiseen Dannyn 70-vuotisjuhlakonserttiin Musiikkitalolle.

Parhaiten Katja tunnetaan vielä juuri D´Voices-duosta Dannyn taustalta, mutta pikkuhiljaa hän on puskemassa pinnalle myös omana itsenään.

Pirtsakka Tahdon Yyteriin oli menneen kesän yksi rantabiiseistä ja se on yhä korkealla Tätä Suomi Tanssii-listalla.

Aiemmin Katjalta ovat ilmestyneet 1960-luvun hengessä sinkut Rahiseva rautalanka,Vitamiini, Sykkivä sydän ja O:K. ja seuraavana odotellaan jo pitkäsoittoa, joka varmasti viimeistään nostaa Katjan kaikkien tietoon.

Laulamisen ja keikkailun ohessa Katja opiskelee myös opettajan ammattiin ja hän on tutkinut muun muassa nuorisomuodin rantautumista Suomeen 1960-luvulla. Mielenkiintoista luettavaa, josta lisää löytyy osoitteessa: http://vaylanpyorre.blogspot.fi/2012/07/katja-lukin-nuorisomuodin-ilmiot.html